Prevox

Om bloggen

Här i bloggen kommer vi att dela med oss utav vardagen på Prevox. Det kommer att dyka upp ett och annat erbjudande, vi kommer att tipsa om nyheter och fina produkter från vårt sortiment av profilkläder och presentreklam. Häng med!
Senaste inläggen

En liten film om profilprodukter
Vi har mössor och halsdukar!
Hösten närmar sig med stormsteg
Julmagasinet 2020
20 November 2020

En liten film om profilprodukter

Vi hoppas att du ska kolla på den här filmen och bli inspirerad. För visst känns det lite extra proffsigt med en snygg penna och en personlig mugg, dessutom bidrar det till samhörigheten i en tid när vi ska hålla avstånd och jobba hemma. De bästa profilprodukterna är de som mottagaren vill spara och använda om och om igen.

Tänk vad hållbart och vilken reklam det är för ditt varumärke!Taggar: Prevox, Profilprodukter, jönköping, småland, film, Tips
12 November 2020

Vi har mössor och halsdukar!Vi kan sätta ditt företags logo på en varm och skön mössa eller halsduk. Sprid ut ditt varumärke på stadens gator genom att ge den till personal och kunder.

Klicka på länken nedan för att komma till vårt erbjudande.

Mössor och halsdukar med märkning - 2020


Taggar: Kampanj, Prevox
24 September 2020

Hösten närmar sig med stormstegVi har satt ihop några produkter för att påminna er om att skydda sig i både mörker och i coronatider. Klicka på länken nedan för att komma till vårt erbjudande. Ta hand om er!

Säkerhetskampanj-Prevox-2020


Taggar: Kampanj, Prevox
10 September 2020

Julmagasinet 2020

Nu kan du bläddra i vårt nya julmagasin. Det är fullspäckat av fina julklappar som passar utmärkt att uppmuntra personal och kunder med.

Bläddra i magasinet HÄR.

Och tveka inte att höra av dig om du behöver vår hjälp.
Taggar: Prevox, Julklappar, Företagsgåvor, Julmagasinet
27 May 2020

Hygiennyckel

Ett enkelt och effektivt hygienverktyg som låter användaren öppna dörrar och trycka på knappar utan direktkontakt med händerna. Tillverkad av förstärkta material för extra hållbarhet. Levereras som nyckelring. ABS plast.
Max tryckyta: 33 x 9 mmHygiennyckel-2020


Taggar: Tips
6 April 2020

På jobbet fast hemma

De flesta av oss kommer att spendera mer tid hemma än vanligt en tid framöver. Vi kommer att arbeta hemifrån och även se till att hålla oss själva i form.Vi har valt ut några produkter som kan hjälpa dig att stärka dina anställdas känsla av gemenskap med företaget. Något som är välbehövligt i en tid med social distansiering där många arbetar själva hemifrån.

Klicka på länken för att komma till vårt erbjudande:

På-Jobbet-Fast-Hemma-2020


Taggar: Kampanj
2 April 2020

Corona påverkar allaVi lever just nu i märkliga tider. Minst sagt. Ingen är på något sätt oberörd av allt som händer och sker och det som från början såg ut att vara en variant av vanlig influensa har nu visat sig vara något helt annat.

Det är egentligen helt fel att ens tänka på reklamprodukter i en tid som denna. Senaste veckorna har jag fått flera samtal från goda vänner, kunder och leverantörer: "Peter, hur går det för er? Hur mår ni?

Omtanke i dessa tider värmer, det värmer ända in i hjärtat. Känslan av att någon bryr sig. Känslan av att inte vara ensam. 

Ska man ens tänka på produktmedia i dessa tider? Vem bryr dig? Klart relevanta frågor så kanske inte är så enkla att svara på. Men om jag får tänka lite utifrån mina egna tankar så landar jag ungefär så här...

Om ditt företag tänker att det finns en tid efter den här farsoten Covid-19, om man vet att man kommer att ha att göra när skiten är över, då kanske det kan vara läge att faktiskt förbereda sig i tid. Om det är så att företaget ändå budgeterat och tänkt att skaffa sig produktmedia i form av give aways och profilkläder. Det finns många "om". 

Jag talar givetvis in egen sak när jag säger: Omtanke finns i att ge bort en reklamprodukt om man gör det på rätt sätt. Inte minst i dessa tider. 

Låt mig ge några exempel:

*) Vill du uppmuntra dina kunder och berätta att ni finns, att ni vill fortsätta göra affärer, skicka då en liten present och bifoga ett meddelande om att ni finns. 

*) Vill du uppmuntra dina medarbetare mitt i krisen, gör det nu! Exempelvis om medarbetarna delvis jobbar hemifrån, köp då en produkt som underlättar arbetet på hemmakontoret. Eller som väldigt många företag har gjort i år, köpt ett påskägg med en hälsning som en uppmuntran. 

Jag och mina medarbetare har alla gått ner lite i arbetstid då vi inte längre har lika mycket att göra, men det är verkligen inte helt tyst. Det landar en och annan order fortfarande, inte minst från företag som tänkt som ovan. Uppmuntran och omtanke. 

Vi tänker inte ge upp, vi stöttar och stödjer varandra och vi är oerhört tacksamma för alla glada tillrop och omtankar från kunder och leverantörer. Vi är också väldigt glada för alla order vi får dagligen, för oss ger det både framtidstro och hopp. Tillsammans tar vi oss igenom den här "stormen".

Peter Johansson, ägare Prevox


Taggar: Omtanke, Corona, Tacksamma
19 March 2020

Uppmuntra personalen till påsk

Vi närmar oss påsk och inte minst i dessa tider är det viktigt att uppmuntra varandra. Gör något extra för personalen och medarbetarna, en enkel liten påskpresent kan göra stor skillnad.Klicka på länken nedan för priser och info.

Påskkampanj 2020 Prevox


Taggar: Kampanj, Prevox, Påsk
18 March 2020

Smart give away - hand gelIngen har väl undgått att jakten på handsprit och handgel verkligen är igång på allvar. Och jakten på toapapper på vissa ställen. Vi säljer inte toapapper. Bara så ni vet. 

Men vi säljer handgel/handsprit! Med företagets logotype på. Många i vår bransch säljer små 10-15 ml flaskor - de vi säljer är antingen 30 ml eller 60 ml - alltså betydligt större än många andra. 

Under vecka 16 (prel.) kommer vi få hem 10.000 flaskor som finns till försäljning. Först till kvarn gäller då det är extremt tryck på att företag vill ha denna produkt som give away eller som en present till personalen. 

Hör av dig om du vill ha priser eller vill lägga en beställning. Vi har fortfarande kvar men inte jättemycket...


Taggar: Handsprit, Giveaways, Tips
16 March 2020

Ta hand om er - Handsprit till alla anställda!Vi på Prevox kan erbjuda er handsprit med företagets logotype på!
Kanske kommer det att vara framtidens mest självklara reklamprodukt. Vi kommer att få hem en större sändning av handsprit om ca 3 veckor. Hör av er omgående om ni är intresserade och vill veta mer!

I dessa tider går ingen opåverkad förbi. Länder stänger gränser och vissa sätter sig själva i karantän, arbetsplatser ställs i beredskap och vissa skolor stänger. Det viktigaste är att hälsan går i första hand! Så se nu till att alla anställda och besökare på arbetsplatsen har tillgång till handsprit, detta för att minska spridningen och skydda varandra.

Vi på Prevox kommer att jobba på som vanligt. Vi finns på kontoret och förbjuder ingen att komma in och ta en kopp kaffe, så länge du är helt frisk. I övrigt sköter vi kommunikation via telefon och mail för att förhindra eventuell smitta. Om någonting är akut så kommer vi självklart ut till er kunder.

Ps. Tvätta händerna, ta hand om varandra, och hör av er om vi kan hjälpa till med något!
/ Prevox-gänget


Taggar: Prevox


Om bloggen

Här i bloggen kommer vi att dela med oss utav vardagen på Prevox. Det kommer att dyka upp ett och annat erbjudande, vi kommer att tipsa om nyheter och fina produkter från vårt sortiment av profilkläder och presentreklam. Häng med!
Senaste inläggen

En liten film om profilprodukter
Vi har mössor och halsdukar!
Hösten närmar sig med stormsteg
Julmagasinet 2020
Följ oss på sociala medier


Prevox Nyhetsbrev


Copyright Prevox 2020