Prevox

Om bloggen

Här i bloggen kommer vi att dela med oss utav vardagen på Prevox. Det kommer att dyka upp ett och annat erbjudande, vi kommer att tipsa om nyheter och fina produkter från vårt sortiment av profilkläder och presentreklam. Häng med!
Senaste inläggen

Besök vårt showroom V. 21
Solstolar inför sommaren
Year of the rabbit
Nytt år, nya möjligheter
9 May 2023

Besök vårt showroom V. 21

Kom till vårt showroom och planera höstens profilprodukter, eller kolla på sommarpresenter till personalen.

Som tack för titten bjuder vi på glass!Läs mer här!


Taggar: Företagsgåvor, Giveaways, Prevox, Profilprodukter, Sommar, Sommarpresenter
27 February 2023

Solstolar inför sommaren

Här kommer en liten påminnelse om solstolar inför sommaren. Sista dagen för order med leverans i början av juni närmar sig.

Lägg din order innan den 1:a mars för att säkra solstolarna till sommaren!


Brassestolar-2023-prevox


Taggar: Prevox, solstolar
30 January 2023

Year of the rabbit

Märker ni också att det faktiskt är lite ljusare på både morgon och på eftermiddagen, att vi faktiskt går mot lite ljusare tider?

Förra helgen inleddes det kinesiska nyåret, en tid på året då kineserna verkligen firar. Man träffar släkt och vänner, reser och socialiserar på allehanda sätt, man äter och dricker och det är festligheter i såväl storstäder som i små byar. Fabriker och kontor stänger och vi som normalt har mycket kontakt med våra asiatiska vänner möts av total tystnad under en dryg vecka. T o m de allra mest hängivna företagarna och fabriksägarna svarar inte på vare sig mail eller förfrågningar under dessa dagar.

Alla fabriker i Kina stänger, vissa t o m upp till en månad, medan andra kör igång efter 10-12 dagars firande. För ett antal år sedan så var det tvärstängt under nästan en månads tid. Numera räknar vi just med att det är stängt på fabrikerna under 2-3 veckor som mest.

Jag får frågan emellanåt hur pandemin påverkat våra affärer och våra kunders leveranser, när det gäller handeln med Kina och produktionen där. Givetvis har vi, precis som alla andra, blivit drabbade av förseningar och fördröjningar i leveranser. Flera fabriker som vi har direktkontakt med har tvingats att stänga när någon eller några varit Covid-smittade.

Efter vårt nyår märker vi dock en förändring. Även Kina har förändrat sina restriktioner. Visst tar man covid på allvar men det är stor skillnad på hur tuffa myndigheterna är.

För er vetskap, vi har alltså gått in i ”The year of the Rabbit” – kaninens år. Kaninens år är ”ditt år” om du är född 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999 eller 2011. Vi (japp, ett av dessa årtal är mitt…) som är kaniner anses som sällskapliga och gemytliga, men med viss bevarad distans. Vi är dessutom konflikträdda men kan visa stort mod i farofyllda situationer. Rätt eller fel? Ha ha, ja, vissa delar i detta stämmer kanske?
 
Vi har under de senaste veckorna fyllt på ”nyhetsflödet” med besök på mässor i både Tyskland och Sverige samt haft ett antal leverantörer på plats som presenterat nyheter. Det blir en trevlig och spännande vårsäsong.
Planeringen är även i full gång med vårt stora vårevent, ”Tjejkväll på Prevox” som gå av stapeln i mars – mer info kommer. Bl a får våra gäster (jag får av förklarlig anledning inte vara med en kväll som denna…) besök av TV-profilen Karin Frick som berättar om sitt liv och sin karriär i en mansdominerad bransch. Vi får också besök av några samarbetspartners när det gäller mat, hälsa, träning, skönhet m.m.
 
Som kanin så hoppar jag vidare i livet!
 
//Peter J
Taggar: Prevox
19 December 2022

Nytt år, nya möjligheter

Bästa kund!

Nytt år, nya möjligheter… En rubrik som minst sagt egentligen inte är speciellt ”nyskapande”. Så skriver och tänker många, framförallt så här i början av ett nytt år. 

Någon klok person har sagt att man bör leva sitt liv som att köra bil. ”Fullt fokus framåt, men också en och annan blick i backspegeln.” Jag kan inte annat än hålla med. Fokusera på möjligheter men ha med det som hänt som en påminnelse om bra och mindre bra grejer. 

Vi har tagit ett beslut att förse alla våra kunder med kontinuerliga utskick som vi hoppas många kommer att uppskatta. Varje vecka skickar vi ut ett mail via mailtjänsten ”Mailchimp”. Ett smidigt sätt för oss att dela med oss av olika saker. Risken är dock när man skickar via en mailserver att de hamnar bland all skräppost. Ett tips kan vara att ”godkänna” utskick från vår mailadress: info@prevox.se

Vad kommer då de här utskicken att innehålla? Vi tänker så här:

Innehållet kommer att variera. Tips på bra produkter, ett och annat erbjudande som vi snickrat ihop med våra leverantörer. Bl a kommer vi fokusera på miljöalternativ när det gäller profilprodukter. Vi märker att allt fler försöker hitta miljöalternativ när det kommer till såväl produkter som textil. Det kommer bli en och annan tävling och sedan ska jag försöka skriva några kloka rader i en blogg någon gång i månaden. 

Parallellt med dessa utskick kommer vi stöpa om vår webb efter årsskiftet. Vi ska försöka ”utbilda” och ”tipsa” våra kunder om smarta profillösningar och hur andra har gjort som de vill dela med sig av. Många vill stolt visa upp vad vi gjort till dem och hur vi kommit fram till olika lösningar.

Hos oss på Prevox börjar vi som vanligt året med att träffa en rad leverantörer i olika sammanhang. Vi besöker bl a en mässa i Tyskland och en mässa på hemmaplan, samt ett antal andra leverantörsträffar. Vi hoppas på många trevliga nyheter som verkligen bygger våra kunders varumärken både internt och externt.

Ha en riktigt fin och bra start på 2023!

Peter Johansson
VD/ägare Prevox
Taggar: Prevox, Tips
31 October 2022

Våra bästa julklappstips

Än finns det tid att köpa julklappar till personal och kunder 🎅🏻

Vi på Prevox har valt ut våra favoriter. Ta en titt vetja!
Kanske får du syn på något som kan passa din personal.
Om inte, hör av dig så kan vi tipsa om fler fina julklappar!


Music by Music_Unlimited from Pixabay


Taggar: Prevox, Julklappstips
11 October 2021

Hög tid att kolla på julklappar till personalen

Vi har massor av fina julklappar till personal och kunder. Bläddra i vår katalog här eller klicka dig runt i vår webbshop här. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp att hitta rätt!
Taggar: Julklappar, Prevox
1 June 2021

Heja Sverige!

Peppa din personal med ett kit inför fotbolls EM. Det kanske inte blir ett vanligt EM i år. Men låt inte det förstöra fotbollsglädjen! Vi gör det bästa av situationen, visst gör vi?!

VIKTIGA DATUM
14 juni EM: Spanien – Sverige
18 juni EM: Sverige – Slovakien
23 juni EM: Sverige – PolenLäs mer om våra EM produkter här


Taggar: Prevox
10 May 2021

Golf och Padel

Nu är det hög tid för golf. Eller kanske har du eller dina medarbetare drabbats av padelsjukan?

Vi kan erbjuda loggade produkter. En riktigt bra reklamplats och en uppskattad giveaway.

Till våra padelprodukter

Till våra golfprodukter
Taggar: Prevox, Golf, Padel
10 May 2021

Köper du sommarpresent till personal och kunder?

Vi har massor av fina sommarpresenter i vårt sortiment.

Kolla bara här.

Hör av dig till oss om du behöver hjälpa att hitta rätt för just er.
Taggar: Företagsgåvor, Prevox, Sommarpresenter
27 January 2021

Håll Personalen varm och synlig i vintermörkret!Visst längtar man efter varmare dagar nu? Men vintern är inte slut riktigt än. Därför vill vi tipsa om några favoriter bland alla våra jackor som passar så här års. Sen var det det här med att synas i vintermörkret. Var rädd om er personal och era kunder - Ge bort en reflex, en livräddare!

Psst... Missa inte vår tävling om 5 st "Reflexkit".

Läs mer här
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!


Taggar: Kampanj, Prevox


Om bloggen

Här i bloggen kommer vi att dela med oss utav vardagen på Prevox. Det kommer att dyka upp ett och annat erbjudande, vi kommer att tipsa om nyheter och fina produkter från vårt sortiment av profilkläder och presentreklam. Häng med!
Senaste inläggen

Besök vårt showroom V. 21
Solstolar inför sommaren
Year of the rabbit
Nytt år, nya möjligheter
Följ oss på sociala medier


Prevox Nyhetsbrev


Copyright Prevox 2023