Prevox

Om bloggen

Här i bloggen kommer vi att dela med oss utav vardagen på Prevox. Det kommer att dyka upp ett och annat erbjudande, vi kommer att tipsa om nyheter och fina produkter från vårt sortiment av profilkläder och presentreklam. Häng med!
Senaste inläggen

Heja Sverige!
Golf och Padel
Sprid ditt varumärke med en bilmugg
Köper du sommarpresent till personal och kunder?
1 June 2021

Heja Sverige!

Peppa din personal med ett kit inför fotbolls EM. Det kanske inte blir ett vanligt EM i år. Men låt inte det förstöra fotbollsglädjen! Vi gör det bästa av situationen, visst gör vi?!

VIKTIGA DATUM
14 juni EM: Spanien – Sverige
18 juni EM: Sverige – Slovakien
23 juni EM: Sverige – PolenLäs mer om våra EM produkter här


Taggar: Prevox
10 May 2021

Golf och Padel

Nu är det hög tid för golf. Eller kanske har du eller dina medarbetare drabbats av padelsjukan?

Vi kan erbjuda loggade produkter. En riktigt bra reklamplats och en uppskattad giveaway.

Till våra padelprodukter

Till våra golfprodukter
Taggar: Prevox, Golf, Padel
10 May 2021

Sprid ditt varumärke med en bilmugg

Vem kan säga nej till en riktigt bra to go mugg? Inte vi på Prevox i alla fall. Kaffe ute i det fria är den bästa sortens kaffe. Med ert företags logo på blir det finfin reklam ute i stadens parker, på gator och torg. Passar utmärkt att ge till personal och kunder om man vill skämma bort dem lite extra.

För kom ihåg, en bra giveaway är en produkt som man vill spara och använda om och om igen, två saker som stämmer in på termosmuggar.Lord Nelson Termomugg
Praktisk termomugg med låsbart lock som håller värmen länge, det finns även en D-ring som gör att man kan hänga muggen i en karbinhake. Muggen rymmer 35 cl.
Vätskan i 100 °C håller en temperatur av 71 °C efter 6 timmar.

JUBILEUM - KAMPANJPRIS!
109:- inkl. gravyr
99:- inkl. 1-färgstryck

(Ord. pris 171:- inkl. 1-färgstryck)
Kampanjen gäller under hela 2021


Taggar: Kampanj, Prevox
10 May 2021

Köper du sommarpresent till personal och kunder?

Vi har massor av fina sommarpresenter i vårt sortiment.

Kolla bara här.

Hör av dig till oss om du behöver hjälpa att hitta rätt för just er.
Taggar: Företagsgåvor, Prevox, Sommarpresenter
27 January 2021

Håll Personalen varm och synlig i vintermörkret!Visst längtar man efter varmare dagar nu? Men vintern är inte slut riktigt än. Därför vill vi tipsa om några favoriter bland alla våra jackor som passar så här års. Sen var det det här med att synas i vintermörkret. Var rädd om er personal och era kunder - Ge bort en reflex, en livräddare!

Psst... Missa inte vår tävling om 5 st "Reflexkit".

Läs mer här
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!


Taggar: Kampanj, Prevox
26 January 2021

5 Fakta om Reflexer1.

En reflex återkastar skenet från strålkastaren på ett fordon. Har du mörka kläder och bilen kör med halvljus på, syns du först på ca 20 meters håll. Bär du reflex ser föraren dig på ca 125 meters håll.

2.

Reflexer syns bäst om de är i rörelse. Sätt reflexerna på armar och ben, ju lägre de sitter desto bättre syns du. Vid dåligt upplysta hållplatser, lys gärna även med mobillampan så att chauffören lättare upptäcker dig.

3.

De flesta olyckor med fotgängare sker i tätbebyggda områden med belysning från både neonskyltar och gatubelysning. Du ser fordonen, men föraren ser inte dig. Reflexen skyddar dig alltså även i stan.

4.

Reflexen kan bli repig och sliten och då reflekterar den sämre. Kontrollera och byt gärna ut dina reflexer varje år.

5.

Och du, detta gäller inte bara under hösten och vintern. Även sommarnatten kan vara mörk, så ta för vana att alltid använda reflex. Och tänk på att även barnvagnen, hunden och hästen behöver synas.

Källa: NTF


Taggar: Prevox, Reflexer, fakta
15 January 2021

Tävla om ett "Stay Safe Kit"2021 kommer bli ett bra år, vi måste bara hålla ut ett litet tag till. Det klarar vi, eller hur?! Här kommer några tips på produkter som kan hjälpa oss att förhindra smittspridningen.

Psst... Missa inte vår tävling om 5 st "Stay Safe Kit".

Läs mer här
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!


Taggar: Corona, Giveaways, Handsprit, Prevox
4 January 2021

Nytt år, nya möjligheter

Visst är det så att man kanske varje år säger samma sak. Nytt år, nya möjligheter. I de flesta fall stämmer det för varje år får man nya möjligheter, om man bara vill.

Någon klok har sagt "om man bara gör det man alltid gjort, kommer man få det som man alltid fått". För visst är det så. Vågar man inte tänka utanför "boxen" så sker det inte så mycket förändringar. Men vågar man, då kan man verkligen säga att man förväntar sig något nytt. 

Vi på Prevox har haft ett märkligt 2020 bakom oss. Precis som många andra märkte vi av "handbromsen" mars och i slutet av månaden gick vi in i korttidspermittering. Helt plötsligt fanns det inte så mycket att göra och samtliga i personalen gick gick ner till 40% i arbetstid. Dock märktes det redan i maj att något var på gång att hända och flera av oss gick upp i arbetstid. 

Vi tog ett gemensamt beslut strax innan semestrarna - vi kör 100% efter sommaren! Bära eller brista. Och det bar, minst sagt... Det slutade med ett rekordår på flera sätt, utnämnda till Årets Superföretag av Bisnode, rekordomsättning, och aldrig någonsin har vi sålt så mycket julklappar som 2020. Vi är tacksamma. Otroligt tacksamma. 

Inför 2021 väntar nya möjligheter, förutsättningar och en ny verklighet. Vi kommer att få se länder öppna upp, förhoppningsvis sakta och ansvarsfullt. Vi kommer få se företag som åter får gå till en normalitet, kanske mer inspirerade och "hungriga" än någonsin. 

Vi på Prevox kommer göra allt som står i vår makt att utveckla vårt koncept och våra värdeord, service, kvalité, engagemang

Låt oss tillsammans göra 2021 till ett år där framförallt vi mår bättre, oron för viruset släpper, vaccinet funkar och människor åter får ses, resa, kramas och umgås. Så som vi gjorde innan skiten med Civid tog överhanden. //PJ
Taggar: Corona, Prevox, Tacksamma
7 December 2020

Kom ihåg hemmajobbarna!En liten uppmuntring kan göra stor skillnad. Visa din uppskattning till personalen som sitter hemma och jobbar. Ett paket med lite gott kaffe, en chokladkaka eller något annat av våra förslag kan göra mycket för välmåendet. Vi ordnar med frakten hem till din personal och om du vill ha en personlig hälsning så lägger vi med den i paketet. Hör av dig till oss om du ser något du gillar, eller vill ha hjälp att hitta något som passar er ännu bättre. Vi vill gärna berätta mer!

Förslag - Kom ihåg hemmajobbarna!


Taggar: Prevox, Tips, hemmjobbare
20 November 2020

En liten film om profilprodukter

Vi hoppas att du ska kolla på den här filmen och bli inspirerad. För visst känns det lite extra proffsigt med en snygg penna och en personlig mugg, dessutom bidrar det till samhörigheten i en tid när vi ska hålla avstånd och jobba hemma. De bästa profilprodukterna är de som mottagaren vill spara och använda om och om igen.

Tänk vad hållbart och vilken reklam det är för ditt varumärke!Taggar: Prevox, Profilprodukter, jönköping, småland, film, Tips


Om bloggen

Här i bloggen kommer vi att dela med oss utav vardagen på Prevox. Det kommer att dyka upp ett och annat erbjudande, vi kommer att tipsa om nyheter och fina produkter från vårt sortiment av profilkläder och presentreklam. Häng med!
Senaste inläggen

Heja Sverige!
Golf och Padel
Sprid ditt varumärke med en bilmugg
Köper du sommarpresent till personal och kunder?
Följ oss på sociala medier


Prevox Nyhetsbrev


Copyright Prevox 2021