Villkor

LEVERANSVILLKOR
Prevox levererar varor till angiven leveransadress. Köparen ansvarar för att de angivit korrekt adress och att adressen är bemannad under arbetstid. Leveranstiden är ca 2-3 veckor efter godkänt korrektur.


KUNDENS ANSVAR
Prevox skickar alltid korrektur för köparen att godkänna innan order är bindande. Det är köparens ansvar att upptäcka eventuella fel i korrekturen och påpeka dem till Prevox innan produktion inleds. Prevox ansvarar ej för fel som inte är korrigerade.


REKLAMATION
Vid leverans av felaktiga varor ber vi dig kontakta Prevox omedelbart.


ÅNGERRÄTT
Prevox tillämpar ingen ångerrätt då samtliga varor produceras specifikt för köparen vilket innebär att alla ordrar alltid är bindande. Vi försöker dock alltid tillgodose kundens önskemål och förhandlar med fabrik, tryckeri eller leverantör. Prevox debiterar samtliga kostnader som uppkommit.


PRISER
Samtliga priser på www.prevox.se är angivna exklusive moms i svenska kronor. Fraktkostnad tillkommer.


BETALNINGSVILLKOR
Betalning sker mot faktura 30 dagar efter godkänd kreditprövning eller efterkrav. Förskottsbetalning kan krävas i de fall där kund har låg kreditvärdighet. Vid sen betalning debiteras dörjsmålsränta om 10%. I de fall en påminnelsefaktura skickas ut debiteras köparen 45 kr i påminnelseavgift. Produkterna tillhör Prevox fram tills det att full betalning erlagts för de beställda produkterna.