Prevox

Om bloggen

Här i bloggen kommer vi att dela med oss utav vardagen på Prevox. Det kommer att dyka upp ett och annat erbjudande, vi kommer att tipsa om nyheter och fina produkter från vårt sortiment av profilkläder och presentreklam. Häng med!
Senaste inläggen

Besök vårt showroom V. 21
Solstolar inför sommaren
Year of the rabbit
Nytt år, nya möjligheter
19 December 2022

Nytt år, nya möjligheter

Bästa kund!

Nytt år, nya möjligheter… En rubrik som minst sagt egentligen inte är speciellt ”nyskapande”. Så skriver och tänker många, framförallt så här i början av ett nytt år. 

Någon klok person har sagt att man bör leva sitt liv som att köra bil. ”Fullt fokus framåt, men också en och annan blick i backspegeln.” Jag kan inte annat än hålla med. Fokusera på möjligheter men ha med det som hänt som en påminnelse om bra och mindre bra grejer. 

Vi har tagit ett beslut att förse alla våra kunder med kontinuerliga utskick som vi hoppas många kommer att uppskatta. Varje vecka skickar vi ut ett mail via mailtjänsten ”Mailchimp”. Ett smidigt sätt för oss att dela med oss av olika saker. Risken är dock när man skickar via en mailserver att de hamnar bland all skräppost. Ett tips kan vara att ”godkänna” utskick från vår mailadress: info@prevox.se

Vad kommer då de här utskicken att innehålla? Vi tänker så här:

Innehållet kommer att variera. Tips på bra produkter, ett och annat erbjudande som vi snickrat ihop med våra leverantörer. Bl a kommer vi fokusera på miljöalternativ när det gäller profilprodukter. Vi märker att allt fler försöker hitta miljöalternativ när det kommer till såväl produkter som textil. Det kommer bli en och annan tävling och sedan ska jag försöka skriva några kloka rader i en blogg någon gång i månaden. 

Parallellt med dessa utskick kommer vi stöpa om vår webb efter årsskiftet. Vi ska försöka ”utbilda” och ”tipsa” våra kunder om smarta profillösningar och hur andra har gjort som de vill dela med sig av. Många vill stolt visa upp vad vi gjort till dem och hur vi kommit fram till olika lösningar.

Hos oss på Prevox börjar vi som vanligt året med att träffa en rad leverantörer i olika sammanhang. Vi besöker bl a en mässa i Tyskland och en mässa på hemmaplan, samt ett antal andra leverantörsträffar. Vi hoppas på många trevliga nyheter som verkligen bygger våra kunders varumärken både internt och externt.

Ha en riktigt fin och bra start på 2023!

Peter Johansson
VD/ägare Prevox
Taggar: Prevox, Tips
7 December 2020

Kom ihåg hemmajobbarna!En liten uppmuntring kan göra stor skillnad. Visa din uppskattning till personalen som sitter hemma och jobbar. Ett paket med lite gott kaffe, en chokladkaka eller något annat av våra förslag kan göra mycket för välmåendet. Vi ordnar med frakten hem till din personal och om du vill ha en personlig hälsning så lägger vi med den i paketet. Hör av dig till oss om du ser något du gillar, eller vill ha hjälp att hitta något som passar er ännu bättre. Vi vill gärna berätta mer!

Förslag - Kom ihåg hemmajobbarna!


Taggar: Prevox, Tips, hemmjobbare
20 November 2020

En liten film om profilprodukter

Vi hoppas att du ska kolla på den här filmen och bli inspirerad. För visst känns det lite extra proffsigt med en snygg penna och en personlig mugg, dessutom bidrar det till samhörigheten i en tid när vi ska hålla avstånd och jobba hemma. De bästa profilprodukterna är de som mottagaren vill spara och använda om och om igen.

Tänk vad hållbart och vilken reklam det är för ditt varumärke!Taggar: Prevox, Profilprodukter, jönköping, småland, film, Tips
18 November 2019

Klimatsmart gravyr

Vår leverantör Vinga of Sweden kan nu erbjuda något unikt och hållbart, nämligen en grön gravyr. Nej, det är inte färgen som kommer att vara grön, vad menar de då egentligen?

Vinga har precis installerat solpaneler på sin fastighet. Den el som produceras från solpanelerna är totalt 33% av Vingas energibehov. Deras lasergravyr skapas helt enkelt av egenproducerad solenergi. Gravyrmaskinerna har de i samma fastighet som de lagerhåller alla sina produkter vilket tar bort onödiga transporter. Grön gravyr är bra för både affärerna och miljön. Scrolla neråt för inspiration. Kontakta oss för frågor eller prisinfo.

(( Vingas klimatsmarta gravyr går endast att få på Vingas egna produkter. ))
Taggar: Tips, VingaOfSweden


Om bloggen

Här i bloggen kommer vi att dela med oss utav vardagen på Prevox. Det kommer att dyka upp ett och annat erbjudande, vi kommer att tipsa om nyheter och fina produkter från vårt sortiment av profilkläder och presentreklam. Häng med!
Senaste inläggen

Besök vårt showroom V. 21
Solstolar inför sommaren
Year of the rabbit
Nytt år, nya möjligheter
Följ oss på sociala medier


Prevox Nyhetsbrev


Copyright Prevox 2024