Prevox

Alla företag har sin egen histora - Vi har vårVår affärsidé


Vi vill erbjuda företag och organisationer en professionell profilering med presentreklam och profilkläder. Vi erbjuder såväl ett bassortiment av färdiga produkter, som ett specialdesignat och kundanpassat sortiment. Vår målsättning är att erbjuda våra kunder ett komplett profilprogram för de som så önskar detta. Vår filosofi är att vi ska göra allt för att leverera rätt produkt, till rätt pris och i rätt tid. Att bidra till en hög servicegrad, god kunskap och stor erfarenhet.Sedan 1991

Prevox Reklam AB har funnits sedan sommaren 1991 då Peter Johansson köpte företaget av sin tidigare arbetsgivare. Efter att ha startat upp i en svår konjunkturnedgång i början av 90-talet, har företaget målmedvetet arbetat med att växa med förnuft, utvecklas och ge allt för kunderna.

Vi har en bred kompetens inom företagsprofilering där vårt syfte är att lyfta våra kunders varumärken och företagsnamn med produktmedia. Som en av många profilföretag så gäller det att skilja sig från mängden, något som vi på Prevox gjort under en längre tid. Frågar man våra kunder vad det är som gör att de valt att samarbeta med just oss så får vi oftast svaret att det beror just på den höga servicen, det personliga engagemanget och vår kreativitet att hitta lösningar. Det ska helt enkelt kännas bra att jobba med oss på Prevox.

12 Anställda
Vi är idag tolv anställda och har vuxit väldigt snabbt de senaste åren. 2023 omsatte vi på Prevox drygt 73 miljoner. För oss är dock inte omsättningen det främsta utan att vi trivs med varandra, våra kunder och samarbetspartners.


AAA-rating
I början av 2000 blev vi AAA-rating i kreditvärdighet, vilket tyder på en sund, välskött och bra ekonomi. Att bli tilldelad AAA är ett trygghetsvärde för både kunder och leverantörer. Vi vill vara en stabil och säker samarbetspartner.

Utmärkelser
Två gånger har vi varit mottagare av branschens finaste pris: ”Årets Promotionföretag”, både 2006 och 2016. Dessutom har vi varit nominerade ett flertal gånger till detta pris samt även vunnit i kategorierna ”Årets katalog”, ”Årets produkt” samt ”Årets kampanj”. Även om det är kul och uppmuntrande att vinna branschpriser så är det ännu roligare att få respons från kunder för ett lyckat uppdrag.

Vår VD och ägare Peter fick ta emot branschens "Hederspris" vid den stora branschgalan i Stockholm 2018. Ett pris som han tilldelades för att ha bidragit till branschens utveckling och gjort stora insatser som gynnat såväl återförsäljare som leverantörer. Ett pris som delats ut till ett fåtal personer genom åren.

År 2020 och 2021 blev vi utnämnda till "Superföretag 2020" av Bisnode Sverige. Av Sveriges drygt 1,6 miljoner aktiebolag så har enbart 709 av dessa fått denna utmärkelse.  

Följ oss på sociala medier


Prevox Nyhetsbrev


Copyright Prevox 2024