Prevox

Alla företag har sin egen historia - vi har vår.

Sedan 1991Prevox Reklam AB har funnits sedan sommaren 1991 då Peter Johansson köpte företaget av sin tidigare arbetsgivare. Efter att ha startat upp i en svår konjunkturnedgång i början av 90-talet, har företaget målmedvetet arbetat med att öka såväl omsättning som lönsamhet.AAA-ratingOmsättningen 2018 hamnade på drygt 64 miljoner. I början av 2000 fick Prevox AAA-rating i kreditvärdighet, vilket tyder på en sund, välskött och bra ekonomi. Att bli tilldelad AAA är ett trygghetsvärde för både kunder och leverantörer. Prevox önskar vara en stabil och säker samarbetspartner, både gentemot kunder och leverantörer.Årets promotionföretag 2005 & 2015Vid den stora branschfesten i januari 2006 utsågs vi till ”Årets Promotionföretag 2005″ – alltså branschens finaste utmärkelse. Denna utmärkelse fick vi även för år 2015. Vi har också fått priser som ”Årets katalog”, ”Årets produkt” samt ”Årets kampanj” genom åren, samt varit nominerad till "Årets promotionföretag" ett flertal år utan att nå riktigt ända fram.Årets hederspris 2017Vår VD Peter fick motta branschens "hederspris" vid den stora branschgalan i Stockholm 2018. Ett pris som han tilldelades för att ha bidragit till branschens utveckling och gjort stora insatser som gynnat såväl återförsäljare som leverantörer. Ett pris som delats ut till ett fåtal personer genom åren.ISO-certifieradeI oktober 2015 blev vi ISO certifierade, något vi är mycket stolta över.

Prevox


Vår affärsidé

Vi vill erbjuda företag och organisationer en professionell profilering med presentreklam och profilkläder. Vi erbjuder såväl ett bassortiment av färdiga produkter, som ett specialdesignat och kundanpassat sortiment. Vår målsättning är att erbjuda våra kunder ett komplett profilprogram för de som så önskar detta. Vår filosofi är att vi ska göra allt för att leverera rätt produkt, till rätt pris och i rätt tid. Att bidra till en hög servicegrad, god kunskap och stor erfarenhet.

Vi arbetar med leverantörer som kan sin sak.

Att leverera en profillösning, reklamprodukt eller ett profilplagg gör vi inte helt själva. Vi måste ha ett antal samarbetspartners för att allt ska fungera, och det kontaktnätet bygger man inte upp i en handvändning Det gäller att arbeta med duktiga leverantörer som kan sin sak. Oavsett om det gäller inköpet av produkten eller förädlingen. Våra leverantörspartners är profilbranschens bästa varumärken och tillverkare. Våra förädlingspartners hör till de bästa i branschen. Moderna och duktiga tryckare som kan applicera tryck och brodyr med kvalitet och hållbarhet.

Många utav våra leverantörer kan du se HÄR

Håll koll på ossPrenumerera på Prevox Nyhetsutskick!
Copyright Prevox 2017