4 december 2018

Stängt mellan jul och nyår

Mellan jul och nyår har vi stängt på Prevox.Taggar: Prevox, Jul, stängt, ledig16 november 2018

Mössa & HalsdukTaggar: Prevox, mössa, halsduk, julklappar10 oktober 2018

Höstkampanj

Visst är det underbart att sitta inne i värmen med en kopp te och några tända stearinljus en regnig höstdag. Mörkret närmar sig med stormsteg, men vi kan ju inte stanna inne hela vinterhalvåret. Därför har vi samlat några riktigt bra produkter som passar perfekt när man ska ge sig ut i rusket.

Du har väl inte missat vår fantastiska höstkampanj som gäller hela November ut 2018.Taggar: prevox, kampanj, höstkampanj12 september 2018

Jul i vårt hus


Jul i vårt hus

Varmt välkommen till vårt "Jul i vårt hus" den 5 oktober.

Vi håller traditionen vid liv och vill inbjuda dig och en kollega till vår jullunch "Jul i vårt hus" den 5 oktober.

Julmaten kommer stå framdukad och dagen till ära har både vi och några av våra leverantörer laddat upp lite extra med specialerbjudanden.

Många företag väljer att ge en julklapp till sina anställda – en del ger även till sina kunder. Vid vår jullunch har du möjligheten att se mängder med julklappsförslag och förhoppningsvis landa i något som passar just er.

Vi skulle behöva se hur många som kommer för att veta hur mycket
mat vi ska inhandla.

Meddela oss gärna senast 28 september.

VARMT VÄLKOMMEN!!!

Taggar:6 september 2018

Vi söker dig som vill jobba med lager/logistik


2018-09/adobestock-77013849.jpeg

Vi behöver förstärka vårt gäng med ytterligare en person på vårt lager. Genom en rad nya kunder och deras webshopar behöver vi omgående förstärka upp vårt gäng.

Du kommer att jobba med att packa och distribuera våra produkter, dels genom olika transportörer, men också genom att köra leveranser direkt till våra kunder i närområdet.

Arbetet består i att registrera order och förbereda för packning och leverans. Tillsammans med övrig personal på lagret jobbar man tillsammans för att så snabbt som möjligt serva våra kunders önskemål.

Våra kunder finns såväl i Sverige som i övriga världen vilket innebär att man bör kunna hantera och kommunicera med de olika transportföretag vi håller kontakt med.

Du bör ha minst B-körkort och givetvis truckkort.

Du bör kunna uttrycka dig i skrift i såväl svenska som engelska, vara van att hantera mail och en viss administrativ kunskap.

Är du en glad, motiverad och positiv person, då kan du absolut vara rätt person för oss.

Maila din ansökan till: peter@prevox.se

Tillträde till tjänsten är omgående eller efter överenskommelse. Senast ansökan den 18 september.

Taggar:17 maj 2018

Hejja svensk sommar!

Att ge en sommarpresent till anställda och kunder är ju ett fint sätt att visa lite extra omtanke.

I år laddar vi även upp inför fotbolls-VM och har därför just nu ett kul och brett omfång av produkter i sortimentet med Sverigetema.

Ni har såklart möjlighet att brodera eller trycka till er företagslogo - eller en varför inte en egen hejjarramsa?Taggar: prevox, 2018, prevoxtipsar, sommarpresent, sommar, Gåvor, giveaways, give aways, produkter1 mars 2018

Golfbollskampanj

Det kan kännas långt kvar till våren - men det är precis nu du ska beställa golfbollar för att hinna få dem till årets premiärrunda. Passa på nu under kampanjen för att få till ett bättre pris!Taggar: prevox, prevoxtipsar, kampanj, sommar, sommarpresent, giveaways, give aways, golf8 februari 2018

Profilkatalogen 2018

Nu kan ni bläddra i vår nya katalog. Den är fullspäckad med både nyheter och riktigt bra klassiker när det kommer till profilprodukter. Inom kort finns den i pappersformat, men för nu får ni bläddra online HÄR.Taggar: prevox, profilkatalogen2018, profilprodukter, gåvor, presenter, profilkläder13 november 2017

Backamo Choklad

Strax utanför Jönköping, på det lilla familjeföretaget Backamo Choklad tillverkas ekologiska handgjorda chokladkakor med stor omsorg – där glädjen att skapa god smak präglas i varje kaka. För att du ska kunna njuta av naturens bästa smaker använder de noga utvalda, rättvisa och ekologiska råvaror – en naturlig choklad helt enkelt.

SNABBFAKTA
Smaker: Chokladkakorna finns i 7 olika smaker. Läs mer om dem här.
Pris: 79:- /st

Taggar: prevox, julklappar, 2017, choklad, backamo31 oktober 2017

Kenosis Skärbrädor skapar arbeten

Prevox har fått äran att vara återförsäljare av Kenosis skärbrädor som inte bara är vackra, utan också bidrar till en riktigt bra sak.

Kenosis är uppsatt för att ge arbeten till de marginaliserade och fattiga i Rumänien. Att genom arbetsmiljö investera kunskap och bygga sammanhang som leder till integration och delaktighet i samhället. Deras skärbrädor är alla unika och gjorda med passion för hantverk. Ekens naturliga former är sparade. Till handtag använder de vegetabiliskt färgat full grain läder. Detta gör att hela skärbrädan är mycket slittåligt och åldras på ett underbart sätt.

Målet är att skapa en känsla av ett välkomnande hem både i sverige dit skärbrädorna kommer men också i verkstaden i Rumänien.

SNABBFAKTA
Storlek: ca A4
Tjocklek: 2,5 cm
Formen varierar utefter trädets form
Pris: 360:-

Varmt välkommen in till oss på Ekhagsringen 17 om du vill se dem i verkligheten. Skrolla neråt för lite bilder.

Taggar: prevox, julklappar, 2017, kenosis, skärbrädorPrevox bloggen

Om bloggen

Här i bloggen kommer vi att dela med oss utav vardagen på Prevox. Det kommer att dyka upp ett och annat erbjudande, vi kommer att tipsa om nyheter och fina produkter från vårt sortiment av profilkläder och presentreklam. Häng med!


Senaste inläggen

Stängt mellan jul och nyår
Mössa & Halsduk
Höstkampanj
Jul i vårt hus
Vi söker dig som vill jobba med lager/logistik
Hejja svensk sommar!


Håll koll på ossPrenumerera på Prevox Nyhetsutskick!
Copyright Prevox 2017