Prevox Giftcard

Prevox Giftcard är det ultimata gåvokortet med branschens största utbud av produkter samtidigt som det lokala näringslivet i Jönköping med omnejd får chans att visa upp sig. Dessutom finns möjligheten att skänka sin gåva till välgörenhet om så önskas.

Vi kan specialdesigna både gåvokort och beställningssida från 50 st vilket gör det helt unikt för just ditt företag. Detta gör gåvan och budskapet ännu mer personlig och tydlig.

Att ge bort ett gåvokort till den anställde är ett bra sätt att verkligen säkerställa att gåvan når rätt. Den anställde väljer själv bland mängder av produkter, lokala upplevelser eller att helt enkelt stödja välgörenhet. I vårt utbud finns något för alla.

Värde 400:- Ett värde som passar utmärkt som julklapp då summan är inom gränserna för skattefri julgåva till anställda. Frakt 79:- / kort och moms tillkommer.

Värde 800:- För den som vill ge sin personal något alldeles extra.  Frakt 79:- / kort och moms tillkommer.

SMS, E-POST ELLER ETT VANLIGT ANALOGT PAPPERSKORT Välj om du vill att det ska sms:as ut till mottagaren, skickas via e-post eller som ett vanligt traditionellt kort hem till mottagarens brevlåda.

Det unika med Prevox Giftcard är att vi har kombinerat innehållet från flera leverantörers gåvokort samt adderat några utav våra egna produktfavoriter. Hör av dig till oss om du vill veta mer eller om du önskar beställa vårt gåvokort.


Följ oss på sociala medier


Prevox Nyhetsbrev


Copyright Prevox 2024