Designhjälp? Fråga oss!

Jag har en logotyp och grafisk manual
Många som kommer till oss har redan en färdig logotyp och ibland också en väldigt tydlig grafisk manual. I dessa fall ger vi förslag på placering utav logotyp på olika produkter som kunderna önskar.

Jag har ingen logotyp
Några som kommer till oss har ingen logotyp eller grafisk manual, då kan vår designer ta fram förslag utifrån era tankar och önskemål om logotyp.

Vad är en vektoriserad logotyp?
När en logotyp är vektoriserad så innebär det att den kan förstoras och förminskas hur mycket som helst, utan att den blir suddig eller att det syns några pixlar. Våra tryckare behöver ha en vektoriserad logotyp för att kunna göra ett bra tryck.

Jag har en logotyp som inte är vektoriserad
Vi hjälper dig gärna att vektorisera din logotyp. Det tar olika lång tid beroende på hur detaljerad den är och på hur bra underlag vi får utav dig. En högupplöst bild på en logotyp är lättare att vektorisera än en väldigt liten bild.

Trycksaker och illustrationer.
Vår designer hjälper gärna till med design av trycksaker och illustrationer. Det kan handla om en julhälsning som ska ligga tillsammans med julklapparna till din personal, visitkort eller en folder.Våra designtjänster offereras separat. Kontakta oss för mer information.


Följ oss på sociala medier


Prevox Nyhetsbrev


Copyright Prevox 2024