Prevox

Om bloggen

Här i bloggen kommer vi att dela med oss utav vardagen på Prevox. Det kommer att dyka upp ett och annat erbjudande, vi kommer att tipsa om nyheter och fina produkter från vårt sortiment av profilkläder och presentreklam. Häng med!
Senaste inläggen

Heja Sverige!
Golf och Padel
Sprid ditt varumärke med en bilmugg
Köper du sommarpresent till personal och kunder?
11 February 2020

FriskvårdskampanjVill ditt företag ha en gladare och friskare personal?

Det finns forskning som säger att ju mer friskvårdsaktiviteter som görs ju bättre mår personalen både fysiskt och psykiskt. Företaget tjänar dessutom på det genom att sjukskrivningarna minskar när personalen mår bättre. Som en ytterligare bonus ökar de anställdas minneskapacitet och koncentrationsförmåga, samt att man tål stress allt bättre.

Vi vill slå ett slag för ett 2020 där alla försöker röra på sig lite mer. Se till att du och dina kollegor är rätt klädda med funktionsplagg som bär företagets logo på ett snyggt sätt.

Vi på Prevox hjälper er med hela upplägget! Kontakta oss så tar vi fram förslag.


Klicka på länken nedan för att hämta hela kampanjen som PDF:

Friskvårdskampanj-2020-Prevox


Taggar: Kampanj, Friskvård
18 November 2019

Klimatsmart gravyr

Vår leverantör Vinga of Sweden kan nu erbjuda något unikt och hållbart, nämligen en grön gravyr. Nej, det är inte färgen som kommer att vara grön, vad menar de då egentligen?

Vinga har precis installerat solpaneler på sin fastighet. Den el som produceras från solpanelerna är totalt 33% av Vingas energibehov. Deras lasergravyr skapas helt enkelt av egenproducerad solenergi. Gravyrmaskinerna har de i samma fastighet som de lagerhåller alla sina produkter vilket tar bort onödiga transporter. Grön gravyr är bra för både affärerna och miljön. Scrolla neråt för inspiration. Kontakta oss för frågor eller prisinfo.

(( Vingas klimatsmarta gravyr går endast att få på Vingas egna produkter. ))
Taggar: Tips, VingaOfSweden
15 November 2019

Vad är vektorgrafik?

På Prevox frågar vi alltid efter en vektoriserad EPS-fil eller PDF när du vill köpa en produkt med tryck på utav oss. I det här inlägget tänkte vi förklara vad det innebär och varför vi behöver en sådan. Vi börjar med att förklara skillnaden mellan vektor- och rastergrafik.

Vektorgrafik vs. rastergrafik?
Vektorgrafik är uppbyggt utav linjer, cirklar, punkter och liknande medan rastergrafik är uppbygt av enbart bildpunkter, det vi kallar pixlar. Vektorgrafik kan man förstora och förminska i princip hur mycket som helst utan att kvaliteten blir sämre. Rastergrafik däremot kan bara bli så stor som själva bilden är, gör man den större så kommer den att bli oskarp. Förstorar man upp en rastergrafik riktigt mycket så ser pixlarna ut som mosaik (se bild nedan).

Filformat
Vektorgrafik och rastergrafik har olika filformat. En fil med vektorgrafik kan vara .eps .pdf .ai .svg. Vi tar helst emot .eps och .pdf. Då kan vi skicka dem vidare direkt till våra tryckare. Har du inte något av de formaten så kan vi hjälpa dig att konvertera din vektorgrafik till rätt filformat. Filformat som inte är vektor, utan raster, kan vara .jpg .png .tiff .gif.

Varför behöver vi vektorgrafik?
Med vektorgrafik kan man lätt gå in och anpassa filen för att trycket ska bli så bra som möjligt. Man kan förstora, förminska, ändra färg osv. Detta går inte att göra med rastergrafik.

Vi kan hjälpa dig att vektorisera ditt tryck!
Har du inte ditt tryck i vektorgrafik så kan vi många gånger hjälpa dig att vektorisera. En liten och detaljerad bild är svårare och tar längre tid att vektorisera än en stor och ren bild.

Kontakta oss om du har frågor, vi hjälper dig!
Taggar: PrevoxAkademin, Vektorgrafik, Filformat


Om bloggen

Här i bloggen kommer vi att dela med oss utav vardagen på Prevox. Det kommer att dyka upp ett och annat erbjudande, vi kommer att tipsa om nyheter och fina produkter från vårt sortiment av profilkläder och presentreklam. Häng med!
Senaste inläggen

Heja Sverige!
Golf och Padel
Sprid ditt varumärke med en bilmugg
Köper du sommarpresent till personal och kunder?
Följ oss på sociala medier


Prevox Nyhetsbrev


Copyright Prevox 2021