Prevox

Om bloggen

Här i bloggen kommer vi att dela med oss utav vardagen på Prevox. Det kommer att dyka upp ett och annat erbjudande, vi kommer att tipsa om nyheter och fina produkter från vårt sortiment av profilkläder och presentreklam. Häng med!
Senaste inläggen

Håll Personalen varm och synlig i vintermörkret!
5 Fakta om Reflexer
Tävla om ett "Stay Safe Kit"
Nytt år, nya möjligheter
6 April 2020

På jobbet fast hemma

De flesta av oss kommer att spendera mer tid hemma än vanligt en tid framöver. Vi kommer att arbeta hemifrån och även se till att hålla oss själva i form.Vi har valt ut några produkter som kan hjälpa dig att stärka dina anställdas känsla av gemenskap med företaget. Något som är välbehövligt i en tid med social distansiering där många arbetar själva hemifrån.

Klicka på länken för att komma till vårt erbjudande:

På-Jobbet-Fast-Hemma-2020


Taggar: Kampanj
2 April 2020

Corona påverkar allaVi lever just nu i märkliga tider. Minst sagt. Ingen är på något sätt oberörd av allt som händer och sker och det som från början såg ut att vara en variant av vanlig influensa har nu visat sig vara något helt annat.

Det är egentligen helt fel att ens tänka på reklamprodukter i en tid som denna. Senaste veckorna har jag fått flera samtal från goda vänner, kunder och leverantörer: "Peter, hur går det för er? Hur mår ni?

Omtanke i dessa tider värmer, det värmer ända in i hjärtat. Känslan av att någon bryr sig. Känslan av att inte vara ensam. 

Ska man ens tänka på produktmedia i dessa tider? Vem bryr dig? Klart relevanta frågor så kanske inte är så enkla att svara på. Men om jag får tänka lite utifrån mina egna tankar så landar jag ungefär så här...

Om ditt företag tänker att det finns en tid efter den här farsoten Covid-19, om man vet att man kommer att ha att göra när skiten är över, då kanske det kan vara läge att faktiskt förbereda sig i tid. Om det är så att företaget ändå budgeterat och tänkt att skaffa sig produktmedia i form av give aways och profilkläder. Det finns många "om". 

Jag talar givetvis in egen sak när jag säger: Omtanke finns i att ge bort en reklamprodukt om man gör det på rätt sätt. Inte minst i dessa tider. 

Låt mig ge några exempel:

*) Vill du uppmuntra dina kunder och berätta att ni finns, att ni vill fortsätta göra affärer, skicka då en liten present och bifoga ett meddelande om att ni finns. 

*) Vill du uppmuntra dina medarbetare mitt i krisen, gör det nu! Exempelvis om medarbetarna delvis jobbar hemifrån, köp då en produkt som underlättar arbetet på hemmakontoret. Eller som väldigt många företag har gjort i år, köpt ett påskägg med en hälsning som en uppmuntran. 

Jag och mina medarbetare har alla gått ner lite i arbetstid då vi inte längre har lika mycket att göra, men det är verkligen inte helt tyst. Det landar en och annan order fortfarande, inte minst från företag som tänkt som ovan. Uppmuntran och omtanke. 

Vi tänker inte ge upp, vi stöttar och stödjer varandra och vi är oerhört tacksamma för alla glada tillrop och omtankar från kunder och leverantörer. Vi är också väldigt glada för alla order vi får dagligen, för oss ger det både framtidstro och hopp. Tillsammans tar vi oss igenom den här "stormen".

Peter Johansson, ägare Prevox


Taggar: Omtanke, Corona, Tacksamma
19 March 2020

Uppmuntra personalen till påsk

Vi närmar oss påsk och inte minst i dessa tider är det viktigt att uppmuntra varandra. Gör något extra för personalen och medarbetarna, en enkel liten påskpresent kan göra stor skillnad.Klicka på länken nedan för priser och info.

Påskkampanj 2020 Prevox


Taggar: Kampanj, Prevox, Påsk
18 March 2020

Smart give away - hand gelIngen har väl undgått att jakten på handsprit och handgel verkligen är igång på allvar. Och jakten på toapapper på vissa ställen. Vi säljer inte toapapper. Bara så ni vet. 

Men vi säljer handgel/handsprit! Med företagets logotype på. Många i vår bransch säljer små 10-15 ml flaskor - de vi säljer är antingen 30 ml eller 60 ml - alltså betydligt större än många andra. 

Under vecka 16 (prel.) kommer vi få hem 10.000 flaskor som finns till försäljning. Först till kvarn gäller då det är extremt tryck på att företag vill ha denna produkt som give away eller som en present till personalen. 

Hör av dig om du vill ha priser eller vill lägga en beställning. Vi har fortfarande kvar men inte jättemycket...


Taggar: Handsprit, Giveaways, Tips
16 March 2020

Ta hand om er - Handsprit till alla anställda!Vi på Prevox kan erbjuda er handsprit med företagets logotype på!
Kanske kommer det att vara framtidens mest självklara reklamprodukt. Vi kommer att få hem en större sändning av handsprit om ca 3 veckor. Hör av er omgående om ni är intresserade och vill veta mer!

I dessa tider går ingen opåverkad förbi. Länder stänger gränser och vissa sätter sig själva i karantän, arbetsplatser ställs i beredskap och vissa skolor stänger. Det viktigaste är att hälsan går i första hand! Så se nu till att alla anställda och besökare på arbetsplatsen har tillgång till handsprit, detta för att minska spridningen och skydda varandra.

Vi på Prevox kommer att jobba på som vanligt. Vi finns på kontoret och förbjuder ingen att komma in och ta en kopp kaffe, så länge du är helt frisk. I övrigt sköter vi kommunikation via telefon och mail för att förhindra eventuell smitta. Om någonting är akut så kommer vi självklart ut till er kunder.

Ps. Tvätta händerna, ta hand om varandra, och hör av er om vi kan hjälpa till med något!
/ Prevox-gänget


Taggar: Prevox
13 March 2020

Profilkatalogen 2020Vår alldeles rykande färska profilkatalog 2020.

Bläddra, få inspiration, ring oss!

Till katalogen


Taggar: Prevox
11 February 2020

FriskvårdskampanjVill ditt företag ha en gladare och friskare personal?

Det finns forskning som säger att ju mer friskvårdsaktiviteter som görs ju bättre mår personalen både fysiskt och psykiskt. Företaget tjänar dessutom på det genom att sjukskrivningarna minskar när personalen mår bättre. Som en ytterligare bonus ökar de anställdas minneskapacitet och koncentrationsförmåga, samt att man tål stress allt bättre.

Vi vill slå ett slag för ett 2020 där alla försöker röra på sig lite mer. Se till att du och dina kollegor är rätt klädda med funktionsplagg som bär företagets logo på ett snyggt sätt.

Vi på Prevox hjälper er med hela upplägget! Kontakta oss så tar vi fram förslag.


Klicka på länken nedan för att hämta hela kampanjen som PDF:

Friskvårdskampanj-2020-Prevox


Taggar: Kampanj, Friskvård
18 November 2019

Klimatsmart gravyr

Vår leverantör Vinga of Sweden kan nu erbjuda något unikt och hållbart, nämligen en grön gravyr. Nej, det är inte färgen som kommer att vara grön, vad menar de då egentligen?

Vinga har precis installerat solpaneler på sin fastighet. Den el som produceras från solpanelerna är totalt 33% av Vingas energibehov. Deras lasergravyr skapas helt enkelt av egenproducerad solenergi. Gravyrmaskinerna har de i samma fastighet som de lagerhåller alla sina produkter vilket tar bort onödiga transporter. Grön gravyr är bra för både affärerna och miljön. Scrolla neråt för inspiration. Kontakta oss för frågor eller prisinfo.

(( Vingas klimatsmarta gravyr går endast att få på Vingas egna produkter. ))
Taggar: Tips, VingaOfSweden
15 November 2019

Vad är vektorgrafik?

På Prevox frågar vi alltid efter en vektoriserad EPS-fil eller PDF när du vill köpa en produkt med tryck på utav oss. I det här inlägget tänkte vi förklara vad det innebär och varför vi behöver en sådan. Vi börjar med att förklara skillnaden mellan vektor- och rastergrafik.

Vektorgrafik vs. rastergrafik?
Vektorgrafik är uppbyggt utav linjer, cirklar, punkter och liknande medan rastergrafik är uppbygt av enbart bildpunkter, det vi kallar pixlar. Vektorgrafik kan man förstora och förminska i princip hur mycket som helst utan att kvaliteten blir sämre. Rastergrafik däremot kan bara bli så stor som själva bilden är, gör man den större så kommer den att bli oskarp. Förstorar man upp en rastergrafik riktigt mycket så ser pixlarna ut som mosaik (se bild nedan).

Filformat
Vektorgrafik och rastergrafik har olika filformat. En fil med vektorgrafik kan vara .eps .pdf .ai .svg. Vi tar helst emot .eps och .pdf. Då kan vi skicka dem vidare direkt till våra tryckare. Har du inte något av de formaten så kan vi hjälpa dig att konvertera din vektorgrafik till rätt filformat. Filformat som inte är vektor, utan raster, kan vara .jpg .png .tiff .gif.

Varför behöver vi vektorgrafik?
Med vektorgrafik kan man lätt gå in och anpassa filen för att trycket ska bli så bra som möjligt. Man kan förstora, förminska, ändra färg osv. Detta går inte att göra med rastergrafik.

Vi kan hjälpa dig att vektorisera ditt tryck!
Har du inte ditt tryck i vektorgrafik så kan vi många gånger hjälpa dig att vektorisera. En liten och detaljerad bild är svårare och tar längre tid att vektorisera än en stor och ren bild.

Kontakta oss om du har frågor, vi hjälper dig!
Taggar: PrevoxAkademin, Vektorgrafik, Filformat


Om bloggen

Här i bloggen kommer vi att dela med oss utav vardagen på Prevox. Det kommer att dyka upp ett och annat erbjudande, vi kommer att tipsa om nyheter och fina produkter från vårt sortiment av profilkläder och presentreklam. Häng med!
Senaste inläggen

Håll Personalen varm och synlig i vintermörkret!
5 Fakta om Reflexer
Tävla om ett "Stay Safe Kit"
Nytt år, nya möjligheter
Följ oss på sociala medier


Prevox Nyhetsbrev


Copyright Prevox 2021