Prevox

Om bloggen

Här i bloggen kommer vi att dela med oss utav vardagen på Prevox. Det kommer att dyka upp ett och annat erbjudande, vi kommer att tipsa om nyheter och fina produkter från vårt sortiment av profilkläder och presentreklam. Häng med!
Senaste inläggen

Year of the rabbit
Nytt år, nya möjligheter
Våra bästa julklappstips
Hög tid att kolla på julklappar till personalen
4 January 2021

Nytt år, nya möjligheter

Visst är det så att man kanske varje år säger samma sak. Nytt år, nya möjligheter. I de flesta fall stämmer det för varje år får man nya möjligheter, om man bara vill.

Någon klok har sagt "om man bara gör det man alltid gjort, kommer man få det som man alltid fått". För visst är det så. Vågar man inte tänka utanför "boxen" så sker det inte så mycket förändringar. Men vågar man, då kan man verkligen säga att man förväntar sig något nytt. 

Vi på Prevox har haft ett märkligt 2020 bakom oss. Precis som många andra märkte vi av "handbromsen" mars och i slutet av månaden gick vi in i korttidspermittering. Helt plötsligt fanns det inte så mycket att göra och samtliga i personalen gick gick ner till 40% i arbetstid. Dock märktes det redan i maj att något var på gång att hända och flera av oss gick upp i arbetstid. 

Vi tog ett gemensamt beslut strax innan semestrarna - vi kör 100% efter sommaren! Bära eller brista. Och det bar, minst sagt... Det slutade med ett rekordår på flera sätt, utnämnda till Årets Superföretag av Bisnode, rekordomsättning, och aldrig någonsin har vi sålt så mycket julklappar som 2020. Vi är tacksamma. Otroligt tacksamma. 

Inför 2021 väntar nya möjligheter, förutsättningar och en ny verklighet. Vi kommer att få se länder öppna upp, förhoppningsvis sakta och ansvarsfullt. Vi kommer få se företag som åter får gå till en normalitet, kanske mer inspirerade och "hungriga" än någonsin. 

Vi på Prevox kommer göra allt som står i vår makt att utveckla vårt koncept och våra värdeord, service, kvalité, engagemang

Låt oss tillsammans göra 2021 till ett år där framförallt vi mår bättre, oron för viruset släpper, vaccinet funkar och människor åter får ses, resa, kramas och umgås. Så som vi gjorde innan skiten med Civid tog överhanden. //PJ
Taggar: Corona, Prevox, Tacksamma
7 December 2020

Kom ihåg hemmajobbarna!En liten uppmuntring kan göra stor skillnad. Visa din uppskattning till personalen som sitter hemma och jobbar. Ett paket med lite gott kaffe, en chokladkaka eller något annat av våra förslag kan göra mycket för välmåendet. Vi ordnar med frakten hem till din personal och om du vill ha en personlig hälsning så lägger vi med den i paketet. Hör av dig till oss om du ser något du gillar, eller vill ha hjälp att hitta något som passar er ännu bättre. Vi vill gärna berätta mer!

Förslag - Kom ihåg hemmajobbarna!


Taggar: Prevox, Tips, hemmjobbare
20 November 2020

En liten film om profilprodukter

Vi hoppas att du ska kolla på den här filmen och bli inspirerad. För visst känns det lite extra proffsigt med en snygg penna och en personlig mugg, dessutom bidrar det till samhörigheten i en tid när vi ska hålla avstånd och jobba hemma. De bästa profilprodukterna är de som mottagaren vill spara och använda om och om igen.

Tänk vad hållbart och vilken reklam det är för ditt varumärke!Taggar: Prevox, Profilprodukter, jönköping, småland, film, Tips
6 April 2020

På jobbet fast hemma

De flesta av oss kommer att spendera mer tid hemma än vanligt en tid framöver. Vi kommer att arbeta hemifrån och även se till att hålla oss själva i form.Vi har valt ut några produkter som kan hjälpa dig att stärka dina anställdas känsla av gemenskap med företaget. Något som är välbehövligt i en tid med social distansiering där många arbetar själva hemifrån.

Klicka på länken för att komma till vårt erbjudande:

På-Jobbet-Fast-Hemma-2020


Taggar: Kampanj
2 April 2020

Corona påverkar allaVi lever just nu i märkliga tider. Minst sagt. Ingen är på något sätt oberörd av allt som händer och sker och det som från början såg ut att vara en variant av vanlig influensa har nu visat sig vara något helt annat.

Det är egentligen helt fel att ens tänka på reklamprodukter i en tid som denna. Senaste veckorna har jag fått flera samtal från goda vänner, kunder och leverantörer: "Peter, hur går det för er? Hur mår ni?

Omtanke i dessa tider värmer, det värmer ända in i hjärtat. Känslan av att någon bryr sig. Känslan av att inte vara ensam. 

Ska man ens tänka på produktmedia i dessa tider? Vem bryr dig? Klart relevanta frågor så kanske inte är så enkla att svara på. Men om jag får tänka lite utifrån mina egna tankar så landar jag ungefär så här...

Om ditt företag tänker att det finns en tid efter den här farsoten Covid-19, om man vet att man kommer att ha att göra när skiten är över, då kanske det kan vara läge att faktiskt förbereda sig i tid. Om det är så att företaget ändå budgeterat och tänkt att skaffa sig produktmedia i form av give aways och profilkläder. Det finns många "om". 

Jag talar givetvis in egen sak när jag säger: Omtanke finns i att ge bort en reklamprodukt om man gör det på rätt sätt. Inte minst i dessa tider. 

Låt mig ge några exempel:

*) Vill du uppmuntra dina kunder och berätta att ni finns, att ni vill fortsätta göra affärer, skicka då en liten present och bifoga ett meddelande om att ni finns. 

*) Vill du uppmuntra dina medarbetare mitt i krisen, gör det nu! Exempelvis om medarbetarna delvis jobbar hemifrån, köp då en produkt som underlättar arbetet på hemmakontoret. Eller som väldigt många företag har gjort i år, köpt ett påskägg med en hälsning som en uppmuntran. 

Jag och mina medarbetare har alla gått ner lite i arbetstid då vi inte längre har lika mycket att göra, men det är verkligen inte helt tyst. Det landar en och annan order fortfarande, inte minst från företag som tänkt som ovan. Uppmuntran och omtanke. 

Vi tänker inte ge upp, vi stöttar och stödjer varandra och vi är oerhört tacksamma för alla glada tillrop och omtankar från kunder och leverantörer. Vi är också väldigt glada för alla order vi får dagligen, för oss ger det både framtidstro och hopp. Tillsammans tar vi oss igenom den här "stormen".

Peter Johansson, ägare Prevox


Taggar: Omtanke, Corona, Tacksamma
13 March 2020

Profilkatalogen 2020Vår alldeles rykande färska profilkatalog 2020.

Bläddra, få inspiration, ring oss!

Till katalogen


Taggar: Prevox
18 November 2019

Klimatsmart gravyr

Vår leverantör Vinga of Sweden kan nu erbjuda något unikt och hållbart, nämligen en grön gravyr. Nej, det är inte färgen som kommer att vara grön, vad menar de då egentligen?

Vinga har precis installerat solpaneler på sin fastighet. Den el som produceras från solpanelerna är totalt 33% av Vingas energibehov. Deras lasergravyr skapas helt enkelt av egenproducerad solenergi. Gravyrmaskinerna har de i samma fastighet som de lagerhåller alla sina produkter vilket tar bort onödiga transporter. Grön gravyr är bra för både affärerna och miljön. Scrolla neråt för inspiration. Kontakta oss för frågor eller prisinfo.

(( Vingas klimatsmarta gravyr går endast att få på Vingas egna produkter. ))
Taggar: Tips, VingaOfSweden
15 November 2019

Håll utkik

Just nu har vi ingen pågående kampanj, men håll utkik. Snart dyker det upp några riktigt bra erbjudanden.Taggar: Kampanj
15 November 2019

Vad är vektorgrafik?

På Prevox frågar vi alltid efter en vektoriserad EPS-fil eller PDF när du vill köpa en produkt med tryck på utav oss. I det här inlägget tänkte vi förklara vad det innebär och varför vi behöver en sådan. Vi börjar med att förklara skillnaden mellan vektor- och rastergrafik.

Vektorgrafik vs. rastergrafik?
Vektorgrafik är uppbyggt utav linjer, cirklar, punkter och liknande medan rastergrafik är uppbygt av enbart bildpunkter, det vi kallar pixlar. Vektorgrafik kan man förstora och förminska i princip hur mycket som helst utan att kvaliteten blir sämre. Rastergrafik däremot kan bara bli så stor som själva bilden är, gör man den större så kommer den att bli oskarp. Förstorar man upp en rastergrafik riktigt mycket så ser pixlarna ut som mosaik (se bild nedan).

Filformat
Vektorgrafik och rastergrafik har olika filformat. En fil med vektorgrafik kan vara .eps .pdf .ai .svg. Vi tar helst emot .eps och .pdf. Då kan vi skicka dem vidare direkt till våra tryckare. Har du inte något av de formaten så kan vi hjälpa dig att konvertera din vektorgrafik till rätt filformat. Filformat som inte är vektor, utan raster, kan vara .jpg .png .tiff .gif.

Varför behöver vi vektorgrafik?
Med vektorgrafik kan man lätt gå in och anpassa filen för att trycket ska bli så bra som möjligt. Man kan förstora, förminska, ändra färg osv. Detta går inte att göra med rastergrafik.

Vi kan hjälpa dig att vektorisera ditt tryck!
Har du inte ditt tryck i vektorgrafik så kan vi många gånger hjälpa dig att vektorisera. En liten och detaljerad bild är svårare och tar längre tid att vektorisera än en stor och ren bild.

Kontakta oss om du har frågor, vi hjälper dig!
Taggar: PrevoxAkademin, Vektorgrafik, Filformat


Om bloggen

Här i bloggen kommer vi att dela med oss utav vardagen på Prevox. Det kommer att dyka upp ett och annat erbjudande, vi kommer att tipsa om nyheter och fina produkter från vårt sortiment av profilkläder och presentreklam. Häng med!
Senaste inläggen

Year of the rabbit
Nytt år, nya möjligheter
Våra bästa julklappstips
Hög tid att kolla på julklappar till personalen
Följ oss på sociala medier


Prevox Nyhetsbrev


Copyright Prevox 2023