17 maj 2018

Hejja svensk sommar!

Att ge en sommarpresent till anställda och kunder är ju ett fint sätt att visa lite extra omtanke.

I år laddar vi även upp inför fotbolls-VM och har därför just nu ett kul och brett omfång av produkter i sortimentet med Sverigetema.

Ni har såklart möjlighet att brodera eller trycka till er företagslogo - eller en varför inte en egen hejjarramsa?Taggar: prevox, 2018, prevoxtipsar, sommarpresent, sommar, Gåvor, giveaways, give aways, produkter1 mars 2018

Golfbollskampanj

Det kan kännas långt kvar till våren - men det är precis nu du ska beställa golfbollar för att hinna få dem till årets premiärrunda. Passa på nu under kampanjen för att få till ett bättre pris!Taggar: prevox, prevoxtipsar, kampanj, sommar, sommarpresent, giveaways, give aways, golf23 maj 2017

Prevox Sommartips

Vi har samlat några av våra bästa sommartips på giveaways i en liten pdf. Läs mer och se alla priser HÄR. Varmt välkommen in till oss på Ekhagsringen 17 i Jönköping om du vill ha fler förslag!


Våra bästa sommartips

Taggar: prevox, prevoxtipsar, sommar, giveaways1 april 2015

Tappkransburk Kilner

Praktisk och riktigt snygg behållare med tappkran från Kilner Original. Rymmer hela 5 liter. Utmärkt för sommarfesten ute eller en variant istället för bål. Behållaren har tätförslutande lock och förhindrar besök från sommarens insekter och flugor.

Pris per styck: 360:-

OBS! Finns begränsat antal så först till kvarn gäller.Taggar: prevoxtipsar, Kilner, Kilner orginal, Tappkransburk24 mars 2015

Skjortor från Harvest & Frost

Det finns fina skjortor och det finns Harvest & Frost´s skjortor. Plagg till den som vill ha det lilla extra utan att betala en förmögenhet för en skjorta. Harvest & Frost har skapats utifrån att ge bäraren av plagget en känsla av modern passform, mjuk och följsam kvalitet, och inte minst en känsla av varumärkesbärare med stil.

Kollektionen innehåller en rad traditionella mönster som gör att de är enkla att kombinera till andra plagg som kostymer, kavajer och tröjor.

Det lilla extra, det som lyfter, det som fyller en känsla. HARVEST & FROST.Taggar: prevoxtipsar, Harvest & Frost16 januari 2015

Inför Alla Hjärtans Dag

Varför inte uppmuntra kollegorna till fikat på ”Alla hjärtans dag”? Gör så här - lägg fram en skål med hjärtprydda chokladbitar vid kaffemaskinen och skriv en liten hälsning: "Glöm inte att dela med dig av ett hjärta idag!”

Chokladbitarna ligger förpackade i festliga celofanpåsar om 100 st. Det är en mörk välbalanserad choklad (57,5%) som passar utmärkt att ha till kaffet eller att äta precis som dom är.
 

Minsta antal vid beställning:

 

En påseTaggar: prevox tipsarPrevox bloggen

Om bloggen

Här i bloggen kommer vi att dela med oss utav vardagen på Prevox. Det kommer att dyka upp ett och annat erbjudande, vi kommer att tipsa om nyheter och fina produkter från vårt sortiment av profilkläder och presentreklam. Häng med!


Senaste inläggen

Vårt julmagasin
Julklappstips vecka 31
Julklappstips vecka 30
Julklappstips vecka 29
Julklappstips vecka 28
Miljö, vår och snart sommar


Håll koll på ossPrenumerera på Prevox Nyhetsutskick!
Copyright Prevox 2017