9 mars 2015

Grabbkväll på PrevoxInnan har vi bara haft tjejkvällar här på Prevox, men nu tycker vi att det är dags för en grabbkväll. Vi bjuder därför in till en kväll för bara oss grabbar med bland annat glasprovning av Anders Elfström från Orrefors/KostaBoda. Anders har en lång erfarenhet av både mat- och dryckeskonst och vi kan garantera en upplevelse utöver det vanliga. Under kvällen får du också möjlighet att träffa flera av våra leverantörer som finns på plats för att presentera nyheter, sortiment och erbjudanden. Vi bjuder givetvis på något gott att äta.

Vill du vara med? Skicka din intresseanmälan till peter@prevox.se
Platserna är begränsade, så först till kvarn gäller.

Känn dig riktigt varmt välkommen till en kväll för bara oss grabbar!

 

Taggar: Grabbkväll, Glasprovning, Orrefors, Kosta Boda4 februari 2015

Nyhetsbrev Februari 2015

Har du läst vårt senaste nyhetsbrev? I det kan du bland annat ta del av några trevliga kampanjer som vi har under våren. Vi bjuder till exempel på klichékostnaden (värde 450:-/färg) vid beställning av Click Clack, ni vet den lilla metallburken med gott, uppfriskande innehåll och bra exponeringsyta. Perfekt att ge bort till kunder på ett event eller att ha framme i receptionen. Kampanjen pågår fram till och med mars månad.


Läs mer om Click Clack och andra erbjudanden i vårt nyhetsbrev eller kontakta oss för personlig service.

Vill du veta vad som händer på Prevox?

Anmäl dig till våra nyhetsutskick

Trevlig onsdag på er!

Taggar: Nyhetsbrev, Click Clack16 januari 2015

Inför Alla Hjärtans Dag

Varför inte uppmuntra kollegorna till fikat på ”Alla hjärtans dag”? Gör så här - lägg fram en skål med hjärtprydda chokladbitar vid kaffemaskinen och skriv en liten hälsning: "Glöm inte att dela med dig av ett hjärta idag!”

Chokladbitarna ligger förpackade i festliga celofanpåsar om 100 st. Det är en mörk välbalanserad choklad (57,5%) som passar utmärkt att ha till kaffet eller att äta precis som dom är.
 

Minsta antal vid beställning:

 

En påseTaggar: prevox tipsar22 december 2014

Tack för 2014!

Ett stort innerligt TACK till alla våra kunder för ett fantastiskt 2014. När vi trädde in i ett nytt fräscht 2014 visste vi inte vart det skulle ta oss. Nu vet vi...

Året har för alla oss på Prevox varit omvälvande och omtumlande. Vi har under året drabbats av det ofattbara, det ogripbara, något som vi alltid kommer att bära med oss på olika sätt. Vi har gråtit tillsammans men vi har också fått skratta mycket tillsammans. Vi har haft s k "leveransångest", men vi har också fått känna glädje och underbar feedback från kunder som uppskattar oss som leverantör.

Vi har fått hälsa två nya kollegor välkomna under året vilket vi tycker känns fantastiskt kul. Erica Eklöf och Paula Wijk, två härliga medarbetare som vi tror och hoppas mycket på.

Än en gång, tack för ett fantastiskt år, ett rekordår på många sätt! Det kommer de av er som läser "allabolag.se" att förstå. Vi känner stor tacksamhet ska ni veta.

Tack!

Peter Johansson, VD/ägare


Taggar: Peter19 december 2014

Utflykt: Kosta Boda

I december förra året fyllde vi en buss med några av våra kunder och for mot de småländska skogarna, Kosta Boda närmare bestämt. Där kollade vi på glaskonst och lyssnade på ett seminarie om entrepenörskap av Torsten Jansson som är grundare av New Wave Group. Kosta Boda är nämligen en del av New Wave Group. Torsten hade många spännande erfarenheter att berätta om.

Vi fick gå in i glashyttan och se på när de skickliga glasblåsarna i Kosta Boda jobbade, allt görs för hand. Vi alla var mycket imponerade.


Så här såg det ut i glashyttan.

När vi var där så tillverkades bland annat dessa eleganta glas i hyttan.

Bläddra gärna i Kosta Bodas katalog för att se mer glaskonst. Du kan köpa alla deras produkter av oss, hör av dig om du behöver hjälp med att hitta något speciellt.

 

Taggar: Kosta Boda, Glaskonst, Utflykt, Presenter, Gåvor19 december 2014

Vår nya hemsida

Det här med en fungerande hemsida, det ligger både i vårt och våra kunders intresse. Problemet är bara en sak. Tid.

Tid för att hålla den uppdaterad. Den tiden är inte alltid så lätt att få till. Samtidigt är det oerhört viktigt att verkligen få till en sida som är lätt att hitta på, som förmedlar saker som vi tycker är viktiga och att den ska vara intressant för tittaren. Vi ska nu göra vårt bästa för att vara lite mer på ”tå” och uppdatera, informera och aktualisera saker som sker i vårt sammanhang.

Du som läser dessa rader har precis landat in i vår nya hemsida, gjord och uppdaterad av vår nya medarbetare, Paula Wijk. Ni kommer förstå varför vi är oerhört tacksamma för att hon numera finns hos oss och hjälper oss med grafisk design, uppdateringar och andra saker som har med print, webb och design att göra.

 

Saknar du något på hemsidan? Det går kanske att ordna, hör av dig och berätta!


En bild av vårt showroom på Ekhagen i Jönköping. Kom och besök oss vetja!

Taggar: HemsidanPrevox bloggen

Om bloggen

Här i bloggen kommer vi att dela med oss utav vardagen på Prevox. Det kommer att dyka upp ett och annat erbjudande, vi kommer att tipsa om nyheter och fina produkter från vårt sortiment av profilkläder och presentreklam. Häng med!


Senaste inläggen

Stängt mellan jul och nyår
Mössa & Halsduk
Höstkampanj
Jul i vårt hus
Vi söker dig som vill jobba med lager/logistik
Hejja svensk sommar!


Håll koll på ossPrenumerera på Prevox Nyhetsutskick!
Copyright Prevox 2017