17 augusti 2015

Mässdagar

Under vecka 34 kommer vi till större delen befinna oss i Stockholm på branschens mässor - Promotionmässan i Kista och Formex i Älvsjö. Tre späckade mässdagar med mycket intryck, nyheter och information.

Vi har dock bemanning större delen av dagarna på kontoret om ni behöver ha kontakt med oss. Givetvis går vi alla att nås via telefon
Taggar: formex, nyheter, promotionmässan3 augusti 2015

Nu är vi tillbaka!

Efter en sommar som mest handlat om vädret förträfflighet, eller inte, så är vi tillbaka på kontoret fr o m idag, måndagen den 3 augusti.

Visserligen är flera i personalen inte tillbaka, men några av oss har startat igång en ny säsong med ett spännande innehåll.

Hoppas att även du som är kund och leverantör till oss har haft en skön sommar och att batterierna är laddade!


Efter en sommar som mest handlat om vädret förträfflighet, eller inte, så är vi tillbaka på kontoret fr o m idag, måndagen den 3 augusti.

Visserligen är flera i personalen inte tillbaka, men några av oss har startat igång en ny säsong med ett spännande innehåll.

Hoppas att även du som är kund och leverantör till oss har haft en skön sommar och att batterierna är laddade!

Taggar: prevox30 juni 2015

Sommar på Prevox

Nu när sommaren äntligen kommit till oss är det dags för oss att njuta av lite ledighet. Vi kommer att ha mycket begränsad bemanning på kontoret under veckorna 28-31. Behöver du nå oss så finns vi tillgängliga på mail emellanåt. Det går dock att nå Peter Johansson på 0708-19 03 40 - peter@prevox.se under hela sommaren.

Med önskan om en riktigt skön sommar!!!!

//Prevox-gängetTaggar: Sommar, Prevox1 april 2015

Tappkransburk Kilner

Praktisk och riktigt snygg behållare med tappkran från Kilner Original. Rymmer hela 5 liter. Utmärkt för sommarfesten ute eller en variant istället för bål. Behållaren har tätförslutande lock och förhindrar besök från sommarens insekter och flugor.

Pris per styck: 360:-

OBS! Finns begränsat antal så först till kvarn gäller.Taggar: prevoxtipsar, Kilner, Kilner orginal, Tappkransburk24 mars 2015

Skjortor från Harvest & Frost

Det finns fina skjortor och det finns Harvest & Frost´s skjortor. Plagg till den som vill ha det lilla extra utan att betala en förmögenhet för en skjorta. Harvest & Frost har skapats utifrån att ge bäraren av plagget en känsla av modern passform, mjuk och följsam kvalitet, och inte minst en känsla av varumärkesbärare med stil.

Kollektionen innehåller en rad traditionella mönster som gör att de är enkla att kombinera till andra plagg som kostymer, kavajer och tröjor.

Det lilla extra, det som lyfter, det som fyller en känsla. HARVEST & FROST.Taggar: prevoxtipsar, Harvest & Frost9 mars 2015

Grabbkväll på PrevoxInnan har vi bara haft tjejkvällar här på Prevox, men nu tycker vi att det är dags för en grabbkväll. Vi bjuder därför in till en kväll för bara oss grabbar med bland annat glasprovning av Anders Elfström från Orrefors/KostaBoda. Anders har en lång erfarenhet av både mat- och dryckeskonst och vi kan garantera en upplevelse utöver det vanliga. Under kvällen får du också möjlighet att träffa flera av våra leverantörer som finns på plats för att presentera nyheter, sortiment och erbjudanden. Vi bjuder givetvis på något gott att äta.

Vill du vara med? Skicka din intresseanmälan till peter@prevox.se
Platserna är begränsade, så först till kvarn gäller.

Känn dig riktigt varmt välkommen till en kväll för bara oss grabbar!

 

Taggar: Grabbkväll, Glasprovning, Orrefors, Kosta Boda4 februari 2015

Nyhetsbrev Februari 2015

Har du läst vårt senaste nyhetsbrev? I det kan du bland annat ta del av några trevliga kampanjer som vi har under våren. Vi bjuder till exempel på klichékostnaden (värde 450:-/färg) vid beställning av Click Clack, ni vet den lilla metallburken med gott, uppfriskande innehåll och bra exponeringsyta. Perfekt att ge bort till kunder på ett event eller att ha framme i receptionen. Kampanjen pågår fram till och med mars månad.


Läs mer om Click Clack och andra erbjudanden i vårt nyhetsbrev eller kontakta oss för personlig service.

Vill du veta vad som händer på Prevox?

Anmäl dig till våra nyhetsutskick

Trevlig onsdag på er!

Taggar: Nyhetsbrev, Click Clack16 januari 2015

Inför Alla Hjärtans Dag

Varför inte uppmuntra kollegorna till fikat på ”Alla hjärtans dag”? Gör så här - lägg fram en skål med hjärtprydda chokladbitar vid kaffemaskinen och skriv en liten hälsning: "Glöm inte att dela med dig av ett hjärta idag!”

Chokladbitarna ligger förpackade i festliga celofanpåsar om 100 st. Det är en mörk välbalanserad choklad (57,5%) som passar utmärkt att ha till kaffet eller att äta precis som dom är.
 

Minsta antal vid beställning:

 

En påseTaggar: prevox tipsar22 december 2014

Tack för 2014!

Ett stort innerligt TACK till alla våra kunder för ett fantastiskt 2014. När vi trädde in i ett nytt fräscht 2014 visste vi inte vart det skulle ta oss. Nu vet vi...

Året har för alla oss på Prevox varit omvälvande och omtumlande. Vi har under året drabbats av det ofattbara, det ogripbara, något som vi alltid kommer att bära med oss på olika sätt. Vi har gråtit tillsammans men vi har också fått skratta mycket tillsammans. Vi har haft s k "leveransångest", men vi har också fått känna glädje och underbar feedback från kunder som uppskattar oss som leverantör.

Vi har fått hälsa två nya kollegor välkomna under året vilket vi tycker känns fantastiskt kul. Erica Eklöf och Paula Wijk, två härliga medarbetare som vi tror och hoppas mycket på.

Än en gång, tack för ett fantastiskt år, ett rekordår på många sätt! Det kommer de av er som läser "allabolag.se" att förstå. Vi känner stor tacksamhet ska ni veta.

Tack!

Peter Johansson, VD/ägare


Taggar: Peter19 december 2014

Utflykt: Kosta Boda

I december förra året fyllde vi en buss med några av våra kunder och for mot de småländska skogarna, Kosta Boda närmare bestämt. Där kollade vi på glaskonst och lyssnade på ett seminarie om entrepenörskap av Torsten Jansson som är grundare av New Wave Group. Kosta Boda är nämligen en del av New Wave Group. Torsten hade många spännande erfarenheter att berätta om.

Vi fick gå in i glashyttan och se på när de skickliga glasblåsarna i Kosta Boda jobbade, allt görs för hand. Vi alla var mycket imponerade.


Så här såg det ut i glashyttan.

När vi var där så tillverkades bland annat dessa eleganta glas i hyttan.

Bläddra gärna i Kosta Bodas katalog för att se mer glaskonst. Du kan köpa alla deras produkter av oss, hör av dig om du behöver hjälp med att hitta något speciellt.

 

Taggar: Kosta Boda, Glaskonst, Utflykt, Presenter, GåvorPrevox bloggen

Om bloggen

Här i bloggen kommer vi att dela med oss utav vardagen på Prevox. Det kommer att dyka upp ett och annat erbjudande, vi kommer att tipsa om nyheter och fina produkter från vårt sortiment av profilkläder och presentreklam. Häng med!


Senaste inläggen

Hejja svensk sommar!
Golfbollskampanj
Profilkatalogen 2018
Backamo Choklad
Kenosis Skärbrädor skapar arbeten
Öppet Hus + Vinnare av utlottning


Håll koll på ossPrenumerera på Prevox Nyhetsutskick!
Copyright Prevox 2017