10 december 2015

Är vi värda din röst?

Vi är oerhört stolta och glada över att ha blivit nominerade till ”Årets Promotionföretag 2015”. I en konkurrens bland 2.500 företag i Sverige har vi som en av tre företag blivit nominerade till branschen finaste pris.
Bara att vara en av tre gör oss stolta och tacksamma.
Är vi värda din röst? Rösta här i så fall.

Röstningen avslutas den 13 januari.

Den 19 januari på PromotionGalan i Stockholm får vi resultatet om vem som vinner. Nu är det bara att hålla tummarna…Taggar: promotiongalan, prevox, årets promotionföretag4 november 2015

Kom och fynda: Lagerrensning!Nu är det dags för årets stora utförsäljning av varuprover och produkter som vill hitta nya "hem".
Det kommer att finnas kläder från Craft, Matterhorn, Harvest, New Wave etc.
Produkter från DesignHouse, Zack, Vinga, Orrefors, Rosendahl och mycket mer.
Ett kanontillfälle att handla julklappar och fynda bland massvis med varor. Bjud med vänner och bekanta - två timmars intensiv försäljning - först till kvarn gäller...

Vart: Maskingatan 6, Haga Industriområde
När: 26/11 kl 17-19
Betalning: Swisch, kort eller kontant.

Varmt välkommen!

Taggar: varuprover, produkter, julklappar, rea, lagerrensning, kläder, utförsäljning15 oktober 2015

100 fantastiska julklappar

Just nu jobbar vi med en ny flik här på hemsidan. Nämligen *100 julklappar*. Där håller vi på att samla ihop ett gäng riktigt bra julklappar för att inspirera er i julklappsinköpen. Vi har delat upp dem i tre prisklasser: Runt 100-lappen, runt 200 kronor och skatteverkets godkännande av 360 kronor. Just nu är sidan under uppbyggnad och kommer att fyllas på mer allt efter som. Men redan nu finns det en hel del fantastiska julklappar att kolla runt bland.Om du inte hittar vad du söker så är du vamt välkommen att höra av dig till oss, vi lovar att göra vårt bästa för att hjälpa till!

 

Taggar: julklappar, prevox, 100 fantastiska julklappar9 oktober 2015

Snart är det jul igen...

Att vi närmar oss jul råder det väl inte någon som helst tvekan om, eller hur? Det blir allt kallare på både dagar och nätter och snart, snart kanske det till och med kommer lite snö?

Tillsammans med några av våra leverantörer har vi tagit fram ett magasin, fyllt med inspiration och med en önskan om att det ska ”dofta jul”. Hoppas att du har några minuter över för att ta en titt. Vi ska ärligt säga: Vi är jättestolta och glada över vårt magasin!

Bläddra online här!Taggar: prevox, julmagasinet 201528 september 2015

Öppet hus 30/9

Onsdagen den 30 september håller vi Öppet Hus på Prevox. Mellan kl 10 - 15 så står vi laddade att hälsa dig välkommen!

Vi bjuder på fika, lunch och lite andra tilltugg.

Du får klämma och känna på julklappar i olika prisklasser och delta i vår årliga gissningslek.

Känns dig riktigt varmt välkommen.

//prevox-gängetTaggar: Öppet hus, Prevox17 augusti 2015

Mässdagar

Under vecka 34 kommer vi till större delen befinna oss i Stockholm på branschens mässor - Promotionmässan i Kista och Formex i Älvsjö. Tre späckade mässdagar med mycket intryck, nyheter och information.

Vi har dock bemanning större delen av dagarna på kontoret om ni behöver ha kontakt med oss. Givetvis går vi alla att nås via telefon
Taggar: formex, nyheter, promotionmässan3 augusti 2015

Nu är vi tillbaka!

Efter en sommar som mest handlat om vädret förträfflighet, eller inte, så är vi tillbaka på kontoret fr o m idag, måndagen den 3 augusti.

Visserligen är flera i personalen inte tillbaka, men några av oss har startat igång en ny säsong med ett spännande innehåll.

Hoppas att även du som är kund och leverantör till oss har haft en skön sommar och att batterierna är laddade!


Efter en sommar som mest handlat om vädret förträfflighet, eller inte, så är vi tillbaka på kontoret fr o m idag, måndagen den 3 augusti.

Visserligen är flera i personalen inte tillbaka, men några av oss har startat igång en ny säsong med ett spännande innehåll.

Hoppas att även du som är kund och leverantör till oss har haft en skön sommar och att batterierna är laddade!

Taggar: prevox30 juni 2015

Sommar på Prevox

Nu när sommaren äntligen kommit till oss är det dags för oss att njuta av lite ledighet. Vi kommer att ha mycket begränsad bemanning på kontoret under veckorna 28-31. Behöver du nå oss så finns vi tillgängliga på mail emellanåt. Det går dock att nå Peter Johansson på 0708-19 03 40 - peter@prevox.se under hela sommaren.

Med önskan om en riktigt skön sommar!!!!

//Prevox-gängetTaggar: Sommar, Prevox1 april 2015

Tappkransburk Kilner

Praktisk och riktigt snygg behållare med tappkran från Kilner Original. Rymmer hela 5 liter. Utmärkt för sommarfesten ute eller en variant istället för bål. Behållaren har tätförslutande lock och förhindrar besök från sommarens insekter och flugor.

Pris per styck: 360:-

OBS! Finns begränsat antal så först till kvarn gäller.Taggar: prevoxtipsar, Kilner, Kilner orginal, Tappkransburk24 mars 2015

Skjortor från Harvest & Frost

Det finns fina skjortor och det finns Harvest & Frost´s skjortor. Plagg till den som vill ha det lilla extra utan att betala en förmögenhet för en skjorta. Harvest & Frost har skapats utifrån att ge bäraren av plagget en känsla av modern passform, mjuk och följsam kvalitet, och inte minst en känsla av varumärkesbärare med stil.

Kollektionen innehåller en rad traditionella mönster som gör att de är enkla att kombinera till andra plagg som kostymer, kavajer och tröjor.

Det lilla extra, det som lyfter, det som fyller en känsla. HARVEST & FROST.Taggar: prevoxtipsar, Harvest & FrostPrevox bloggen

Om bloggen

Här i bloggen kommer vi att dela med oss utav vardagen på Prevox. Det kommer att dyka upp ett och annat erbjudande, vi kommer att tipsa om nyheter och fina produkter från vårt sortiment av profilkläder och presentreklam. Häng med!


Senaste inläggen

Stängt mellan jul och nyår
Mössa & Halsduk
Höstkampanj
Jul i vårt hus
Vi söker dig som vill jobba med lager/logistik
Hejja svensk sommar!


Håll koll på ossPrenumerera på Prevox Nyhetsutskick!
Copyright Prevox 2017