4 januari 2017

Kundcase: T-emballage

Vi är mycket glada och tacksamma över att få leverera profilprodukter åt T-emballage. Det är en fantastiskt trevlig kund att arbeta med. Vårt samarbete är kreativt och positivt, precis så som ett samarbete ska vara.

”Det är viktigt för oss att få hjälp och avlastning i arbetet. Mina kontaktpersoner på Prevox förekommer mig inför stora mässor, ger nya och spännande förslag på artiklar och kan dessutom hjälpa till med layout på ett strålande sätt. Mycket bra service!”
- Anna Stavréus, Kommunikationschef på T-emballage


Här är några av de produkter som vi tillsamans tagit fram:

Taggar: kundcase15 december 2016

God Jul & Gott Nytt År

Först och främst vill vi önska alla en riktigt god jul och ett gott nytt år.

2016 har varit ett fantastiskt år med massor av roligheter. Vi blev utsedda till "årets promotionföretag 2015" och dessutom fyllde Prevox 25 år. Nu ser vi fram emot ett nytt år med nya möjligheter. Vi hoppas på ett fortsatt fint samarbete med alla våra kunder och leverantörer.

Begränsade öppettider under jul & nyår
Vi har begränsade öppettider från och med den 23:e december och är tillbaka som vanligt den 2:a januari.Taggar: prevox, god jul5 oktober 2016

Nu är det här, vårt julmagasin!

Idag var vi och hämtade upp ett gäng kartonger med vårt nya julmagasin. Det är fullspäckat med fina julklappar som passar perfekt att ge bort till sin personal eller sina kunder. Snart är magasinen på väg ut till er och i nästa vecka kanske den finns på just din arbetsplats.

Längtar du efter att få bläddra? Du behöver inte vänta. Den finns nämligen redan på webben, HÄR.

Glad onsdag!Taggar: prevox, julmagasinet 20164 oktober 2016

Öppet hus

Den 12 oktober bjuder vi in till öppet hus med jultema på Prevox. Det kommer att finnas fika och lunch för den som vill ha och du har chans att vinna finfina priser om du deltar i vår årliga gissningslek.

Vart? Ekhagsringen 17, Jönköping
När? Den 12:e oktober kl 10-14

OBS! Skicka ett mail till info@prevox.se om du kommer till lunch, så vet vi hur mycket mat vi ska beställa.Taggar: prevox, Öppet hus10 augusti 2016

Vårt sortiment

I skrivande stund jobbar vi på att lägga upp en stor del av vårt sortiment här på hemsidan. Vi vill ju att det ska vara enkelt och smidigt för er att hitta de produkter ni söker. Därför har vi valt att visa dem på ett lite annat sätt än vi gjort tidigare.

Vi kommer att lägga upp fler produkter allt efter som. Men så länge får ni ta del av det vi lagt upp hittills.

Ta en titt i vårt sortiment här.

Är du leverantör av något som du tror skulle passa bland vårt sortiment? Hör av dig och berätta!Taggar: prevox, produkter, sortiment4 augusti 2016

Vi söker medarbetare

Vill du jobba med företagsprofilering och produktmedia, i ett företag som expanderar och växer? Gillar du att ha ”många bollar i luften” och inte är rädd för att jobba med många olika sorters arbetsuppgifter? Gillar du utmaningar och vill jobba tillsammans med ett glatt gäng arbetskamrater där ”taket är högt”?

Vi behöver förstärka vår organisation genom att hitta en person som vill jobba med lagerhantering av alla våra webshopar som vi hanterar till ett allt större antal kunder.

Arbetsuppgifterna varierar men lager-, frakt- och orderhantering tillhör det dagliga arbetet. Leveranser till kunder och logistik mellan våra olika lager samt en hel del kundkontakt genom telefon, mail och personliga möten.

Vi söker dig som har:

Goda egenskaper i skriftspråk, både i svenska och engelska.

Körkort – minst B-körkort

Lätt att uttrycka dig både skriftligt och muntligt.

Hantera administrativa program, gärna både i PC & Mac-miljö.

Gärna erfarenhet av kundtjänst eller administration.

Fokus på lösningar, inte problem.

Flexibilitet och struktur som ledord i ditt arbete.

Inte rädd för att ”hugga i” när det krävs.

Tjänstens tillträde är snarast och är 80-100% (viss flexibilitet finns).

Skicka in din ansökan till: peter@prevox.se, lämna den på vårt kontor eller skicka den till vår adress. Har du några frågor och funderingar kring tjänsten så är du välkommen att höra av dig till Peter Johansson som är vår VD och ägare.

Varmt välkommen med din ansökan – vi ser gärna att du inkommer med din ansökan senast 22 augusti.


Taggar: ny, medarbetare, lediga, jobb11 maj 2016

Vi har en ny katalog

I vår katalog för 2016 hittar du ett gäng utvalda profil- och reklamprodukter. Vi hoppas att du ska inspireras och hitta det som passar just dig och ditt företag. Hör av dig om du letar efter något specifikt. Det som finns med i katalogen är bara ett axplock av vad som är möjligt.

Bläddra online här!Taggar: prevox, profilkatalogen, 201621 januari 2016

Årets Återförsäljare

I Tisdags ägde Promotiongalan rum på Nalen i Stockholm. Några av er vet säkert om att vi var nominerade i kategorin "Årets återförsäljare". Och kan ni tänka er, VI VANN! Vi vill tacka Alla våra kunder och samarbetspartners för att ni röstat på oss. Utan er, inget oss. Vi är oerhört glada, stolta och tacksamma! TUSEN TACK!


Fotograf: Penny Lane Communication

Taggar: årets promotionföretag, promotiongalan, prevox, nalen4 januari 2016

Välkommen 2016!

Klockan har ringt in ännu ett nytt år. Vi har lämnat ett 2015 med blandade känslor. Vi kan konstatera att det var mycket som berörde och påverkade oss både privat och businessmässigt.

Nu har vi ett nytt år framför oss. För de poetiska - ”ett oskrivet blad”. Men det ligger trots allt en hel del i det. Ingen av oss vet vad året kommer att innehålla, inget vet hur 2016 år kommer att sammanfattas om ett år. Det ändå vi kan påverka är vad vi väljer att tillföra själva, eller hur?
Vi på Prevox lämnar ett spännande år bakom oss ur flera aspekter. Nya spännande projekt, förnyade förtroenden och ett rekordår omsättningsmässigt. Givetvis har vi påverkats av allt som hänt i vår omvärld på olika sätt. Många i vår bransch "målade upp svarta bokstäver på väggar" och befarade att en av branschens viktigaste försäljningsdelar, julklappar till företagen, skulle få stå tillbaka ordentligt. Inte minst med tanke på hur flyktingströmmen påverkade oss alla så fort vi tittade på TV, läste en tidning eller tittade på en webbsida med nyheter. Så här några veckor efter jul så är dock sanningen en annan. Fler och fler företag har sett möjligheten att göra både ock - ge sina anställda en uppskattande gåva samtidigt som man skänker en summa pengar till något välgörande ändamål. För den som kan sina skatteregler ser också att det faktiskt inte är samma pengar. De företag som valt att skänka en summa pengar till välgörande ändamål istället för att uppmuntra sina anställda och försöker dra fördelar av detta i kommande deklaration - de kommer få ett tufft uppvaknande av sina revisorer (om nu de har koll på läget…).

Vi kommer att rivstart 2016 på flera sätt. Dels åker vi till Europas största reklammässa i Tyskland om någon vecka. Tre dagars intensivt informationsintagande av produkter och idéer som förhoppningsvis gör oss ännu mera ”på tå”. Det blir också en vända till Stockholm för att besöka Sveriges branschmässa och stämma av läget med våra svenska leverantörer. I mitten av januari lär vi vara fyllda med idéer och trender hur branschen och produktmediet kommer att se ut 2016. Tisdagen den 19 januari får ni gärna hålla en extra tumme för oss för då får vi reda på vem som vinner branschens finaste pris, Årets Promotionföretag. Vi är en av tre nominerade i denna kategorin. Vi kan bara hoppas...

Det blir ett spännande 2016 - det vågar vi lova - hoppas att du som läser dessa rader vill vara med på vår resa. Vi firar samtidigt 25 års jubileum - det kommer du också att märka så småningom.

Välkommen till 2016 med oss på Prevox!

Hälsar
Peter Johansson & Prevox-gänget


Taggar: prevox17 december 2015

Våra öppettider under julen

Under julen har vi något begränsade öppettider här på Prevox för att få lite tid till att umgås med våra nära och kära. Så här jobbar vi:

23-27:e dec har vi julstängt.

28-30:e dec nås vi via telefon och mail.

7:e jan är vi tillbaka i full styrka och ser fram emot ett nytt spännande 2016!Taggar: prevox, öppettider, god julPrevox bloggen

Om bloggen

Här i bloggen kommer vi att dela med oss utav vardagen på Prevox. Det kommer att dyka upp ett och annat erbjudande, vi kommer att tipsa om nyheter och fina produkter från vårt sortiment av profilkläder och presentreklam. Häng med!


Senaste inläggen

Stängt mellan jul och nyår
Mössa & Halsduk
Höstkampanj
Jul i vårt hus
Vi söker dig som vill jobba med lager/logistik
Hejja svensk sommar!


Håll koll på ossPrenumerera på Prevox Nyhetsutskick!
Copyright Prevox 2017