4 augusti 2016

Vi söker medarbetare

Vill du jobba med företagsprofilering och produktmedia, i ett företag som expanderar och växer? Gillar du att ha ”många bollar i luften” och inte är rädd för att jobba med många olika sorters arbetsuppgifter? Gillar du utmaningar och vill jobba tillsammans med ett glatt gäng arbetskamrater där ”taket är högt”?

Vi behöver förstärka vår organisation genom att hitta en person som vill jobba med lagerhantering av alla våra webshopar som vi hanterar till ett allt större antal kunder.

Arbetsuppgifterna varierar men lager-, frakt- och orderhantering tillhör det dagliga arbetet. Leveranser till kunder och logistik mellan våra olika lager samt en hel del kundkontakt genom telefon, mail och personliga möten.

Vi söker dig som har:

Goda egenskaper i skriftspråk, både i svenska och engelska.

Körkort – minst B-körkort

Lätt att uttrycka dig både skriftligt och muntligt.

Hantera administrativa program, gärna både i PC & Mac-miljö.

Gärna erfarenhet av kundtjänst eller administration.

Fokus på lösningar, inte problem.

Flexibilitet och struktur som ledord i ditt arbete.

Inte rädd för att ”hugga i” när det krävs.

Tjänstens tillträde är snarast och är 80-100% (viss flexibilitet finns).

Skicka in din ansökan till: peter@prevox.se, lämna den på vårt kontor eller skicka den till vår adress. Har du några frågor och funderingar kring tjänsten så är du välkommen att höra av dig till Peter Johansson som är vår VD och ägare.

Varmt välkommen med din ansökan – vi ser gärna att du inkommer med din ansökan senast 22 augusti.


Taggar: ny, medarbetare, lediga, jobb11 maj 2016

Vi har en ny katalog

I vår katalog för 2016 hittar du ett gäng utvalda profil- och reklamprodukter. Vi hoppas att du ska inspireras och hitta det som passar just dig och ditt företag. Hör av dig om du letar efter något specifikt. Det som finns med i katalogen är bara ett axplock av vad som är möjligt.

Bläddra online här!Taggar: prevox, profilkatalogen, 201621 januari 2016

Årets Återförsäljare

I Tisdags ägde Promotiongalan rum på Nalen i Stockholm. Några av er vet säkert om att vi var nominerade i kategorin "Årets återförsäljare". Och kan ni tänka er, VI VANN! Vi vill tacka Alla våra kunder och samarbetspartners för att ni röstat på oss. Utan er, inget oss. Vi är oerhört glada, stolta och tacksamma! TUSEN TACK!


Fotograf: Penny Lane Communication

Taggar: årets promotionföretag, promotiongalan, prevox, nalen4 januari 2016

Välkommen 2016!

Klockan har ringt in ännu ett nytt år. Vi har lämnat ett 2015 med blandade känslor. Vi kan konstatera att det var mycket som berörde och påverkade oss både privat och businessmässigt.

Nu har vi ett nytt år framför oss. För de poetiska - ”ett oskrivet blad”. Men det ligger trots allt en hel del i det. Ingen av oss vet vad året kommer att innehålla, inget vet hur 2016 år kommer att sammanfattas om ett år. Det ändå vi kan påverka är vad vi väljer att tillföra själva, eller hur?
Vi på Prevox lämnar ett spännande år bakom oss ur flera aspekter. Nya spännande projekt, förnyade förtroenden och ett rekordår omsättningsmässigt. Givetvis har vi påverkats av allt som hänt i vår omvärld på olika sätt. Många i vår bransch "målade upp svarta bokstäver på väggar" och befarade att en av branschens viktigaste försäljningsdelar, julklappar till företagen, skulle få stå tillbaka ordentligt. Inte minst med tanke på hur flyktingströmmen påverkade oss alla så fort vi tittade på TV, läste en tidning eller tittade på en webbsida med nyheter. Så här några veckor efter jul så är dock sanningen en annan. Fler och fler företag har sett möjligheten att göra både ock - ge sina anställda en uppskattande gåva samtidigt som man skänker en summa pengar till något välgörande ändamål. För den som kan sina skatteregler ser också att det faktiskt inte är samma pengar. De företag som valt att skänka en summa pengar till välgörande ändamål istället för att uppmuntra sina anställda och försöker dra fördelar av detta i kommande deklaration - de kommer få ett tufft uppvaknande av sina revisorer (om nu de har koll på läget…).

Vi kommer att rivstart 2016 på flera sätt. Dels åker vi till Europas största reklammässa i Tyskland om någon vecka. Tre dagars intensivt informationsintagande av produkter och idéer som förhoppningsvis gör oss ännu mera ”på tå”. Det blir också en vända till Stockholm för att besöka Sveriges branschmässa och stämma av läget med våra svenska leverantörer. I mitten av januari lär vi vara fyllda med idéer och trender hur branschen och produktmediet kommer att se ut 2016. Tisdagen den 19 januari får ni gärna hålla en extra tumme för oss för då får vi reda på vem som vinner branschens finaste pris, Årets Promotionföretag. Vi är en av tre nominerade i denna kategorin. Vi kan bara hoppas...

Det blir ett spännande 2016 - det vågar vi lova - hoppas att du som läser dessa rader vill vara med på vår resa. Vi firar samtidigt 25 års jubileum - det kommer du också att märka så småningom.

Välkommen till 2016 med oss på Prevox!

Hälsar
Peter Johansson & Prevox-gänget


Taggar: prevox17 december 2015

Våra öppettider under julen

Under julen har vi något begränsade öppettider här på Prevox för att få lite tid till att umgås med våra nära och kära. Så här jobbar vi:

23-27:e dec har vi julstängt.

28-30:e dec nås vi via telefon och mail.

7:e jan är vi tillbaka i full styrka och ser fram emot ett nytt spännande 2016!Taggar: prevox, öppettider, god jul10 december 2015

Är vi värda din röst?

Vi är oerhört stolta och glada över att ha blivit nominerade till ”Årets Promotionföretag 2015”. I en konkurrens bland 2.500 företag i Sverige har vi som en av tre företag blivit nominerade till branschen finaste pris.
Bara att vara en av tre gör oss stolta och tacksamma.
Är vi värda din röst? Rösta här i så fall.

Röstningen avslutas den 13 januari.

Den 19 januari på PromotionGalan i Stockholm får vi resultatet om vem som vinner. Nu är det bara att hålla tummarna…Taggar: promotiongalan, prevox, årets promotionföretag4 november 2015

Kom och fynda: Lagerrensning!Nu är det dags för årets stora utförsäljning av varuprover och produkter som vill hitta nya "hem".
Det kommer att finnas kläder från Craft, Matterhorn, Harvest, New Wave etc.
Produkter från DesignHouse, Zack, Vinga, Orrefors, Rosendahl och mycket mer.
Ett kanontillfälle att handla julklappar och fynda bland massvis med varor. Bjud med vänner och bekanta - två timmars intensiv försäljning - först till kvarn gäller...

Vart: Maskingatan 6, Haga Industriområde
När: 26/11 kl 17-19
Betalning: Swisch, kort eller kontant.

Varmt välkommen!

Taggar: varuprover, produkter, julklappar, rea, lagerrensning, kläder, utförsäljning15 oktober 2015

100 fantastiska julklappar

Just nu jobbar vi med en ny flik här på hemsidan. Nämligen *100 julklappar*. Där håller vi på att samla ihop ett gäng riktigt bra julklappar för att inspirera er i julklappsinköpen. Vi har delat upp dem i tre prisklasser: Runt 100-lappen, runt 200 kronor och skatteverkets godkännande av 360 kronor. Just nu är sidan under uppbyggnad och kommer att fyllas på mer allt efter som. Men redan nu finns det en hel del fantastiska julklappar att kolla runt bland.Om du inte hittar vad du söker så är du vamt välkommen att höra av dig till oss, vi lovar att göra vårt bästa för att hjälpa till!

 

Taggar: julklappar, prevox, 100 fantastiska julklappar9 oktober 2015

Snart är det jul igen...

Att vi närmar oss jul råder det väl inte någon som helst tvekan om, eller hur? Det blir allt kallare på både dagar och nätter och snart, snart kanske det till och med kommer lite snö?

Tillsammans med några av våra leverantörer har vi tagit fram ett magasin, fyllt med inspiration och med en önskan om att det ska ”dofta jul”. Hoppas att du har några minuter över för att ta en titt. Vi ska ärligt säga: Vi är jättestolta och glada över vårt magasin!

Bläddra online här!Taggar: prevox, julmagasinet 201528 september 2015

Öppet hus 30/9

Onsdagen den 30 september håller vi Öppet Hus på Prevox. Mellan kl 10 - 15 så står vi laddade att hälsa dig välkommen!

Vi bjuder på fika, lunch och lite andra tilltugg.

Du får klämma och känna på julklappar i olika prisklasser och delta i vår årliga gissningslek.

Känns dig riktigt varmt välkommen.

//prevox-gängetTaggar: Öppet hus, PrevoxPrevox bloggen

Om bloggen

Här i bloggen kommer vi att dela med oss utav vardagen på Prevox. Det kommer att dyka upp ett och annat erbjudande, vi kommer att tipsa om nyheter och fina produkter från vårt sortiment av profilkläder och presentreklam. Häng med!


Senaste inläggen

Hejja svensk sommar!
Golfbollskampanj
Profilkatalogen 2018
Backamo Choklad
Kenosis Skärbrädor skapar arbeten
Öppet Hus + Vinnare av utlottning


Håll koll på ossPrenumerera på Prevox Nyhetsutskick!
Copyright Prevox 2017