2 april 2019

Miljö, vår och snart sommar


Vår och sommar

Solen lyser utanför fönstret och efter en helg med skönt väder känner man att våren verkligen är på gång. På riktigt!

Förra veckans "miljöfrukost" med ett stort antal kunder på plats blev väldigt uppskattat. Inte minst av alla kunder som kom, utan även av de leverantörer som fanns på plats för att visa och berätta hur de, tillsammans med oss, jobbar för miljön.

Vi märker mer och mer hur företag fokuserar till att hitta miljövänliga alternativ till vanliga reklamprodukter, vi får frågan allt oftare: "Finns det ett miljöalternativ?" Fler och fler gånger kan vi svara "ja".

Kvicksilvret kryper upp allt mer och det känns verkligen som våren kommit för att stanna och att det snart närmar sig sommar på riktigt. Påsken ligger ju sent i år så den årliga "vårruschen" lär inte köra igång förrän i slutet av april, gissar vi.

Några tips så här i början av april:

1. Funderar du på att överraska personalen eller kunderna med något till påsk? Förslag hittar du på vår hemsida och i vår webshop.

2. Funderar du på årets sommarpresent som ska ges till personalen lagom till semestern? Än finns tid och vi har några riktigt bra förslag att ge dig.

3. Funderar du på ett kommande event, mässa eller personalaktivitet? Glöm inte bort att en liten produkt kan göra stor skillnad. För vilken reklam är i stort sett den enda du får ett tack för när du lämnar? Just det, produktmedia...

Njut i solen - det gör vi!

Taggar:


Prevox bloggen

Om bloggen

Här i bloggen kommer vi att dela med oss utav vardagen på Prevox. Det kommer att dyka upp ett och annat erbjudande, vi kommer att tipsa om nyheter och fina produkter från vårt sortiment av profilkläder och presentreklam. Häng med!


Senaste inläggen

Miljö, vår och snart sommar
Snart är det påsk!
Profilkatalogen 2019
Mössa & Halsduk
Höstkampanj
Jul i vårt hus


Håll koll på ossPrenumerera på Prevox Nyhetsutskick!
Copyright Prevox 2017