6 september 2018

Vi söker dig som vill jobba med lager/logistik


2018-09/adobestock-77013849.jpeg

Vi behöver förstärka vårt gäng med ytterligare en person på vårt lager. Genom en rad nya kunder och deras webshopar behöver vi omgående förstärka upp vårt gäng.

Du kommer att jobba med att packa och distribuera våra produkter, dels genom olika transportörer, men också genom att köra leveranser direkt till våra kunder i närområdet.

Arbetet består i att registrera order och förbereda för packning och leverans. Tillsammans med övrig personal på lagret jobbar man tillsammans för att så snabbt som möjligt serva våra kunders önskemål.

Våra kunder finns såväl i Sverige som i övriga världen vilket innebär att man bör kunna hantera och kommunicera med de olika transportföretag vi håller kontakt med.

Du bör ha minst B-körkort och givetvis truckkort.

Du bör kunna uttrycka dig i skrift i såväl svenska som engelska, vara van att hantera mail och en viss administrativ kunskap.

Är du en glad, motiverad och positiv person, då kan du absolut vara rätt person för oss.

Maila din ansökan till: peter@prevox.se

Tillträde till tjänsten är omgående eller efter överenskommelse. Senast ansökan den 18 september.

Taggar:


Prevox bloggen

Om bloggen

Här i bloggen kommer vi att dela med oss utav vardagen på Prevox. Det kommer att dyka upp ett och annat erbjudande, vi kommer att tipsa om nyheter och fina produkter från vårt sortiment av profilkläder och presentreklam. Häng med!


Senaste inläggen

Vårt julmagasin
Julklappstips vecka 31
Julklappstips vecka 30
Julklappstips vecka 29
Julklappstips vecka 28
Miljö, vår och snart sommar


Håll koll på ossPrenumerera på Prevox Nyhetsutskick!
Copyright Prevox 2017